👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MatiLodz napisał/a:
Andrzejowi sie podobalo ciekawe ile by jezdzil taka m3 w serii ma 321koni o ile dobrze pamietam;]
321KM miała M3 E36, to ma 4.0l 420KM.

bobasse napisał/a:
Jeśli to prowokacja to udana![]()
A jeśli nie... To filmik nie jest przerzucony tylko jest to angielska wersja pojazdu.
Po czym wnosisz ze angielska wersja? jest zaparzacz do herbaty w niej? To że kiera jest po prawej nie znaczy że to jest anglik... Dałbym piwo, ale ta muzyka...
kubsztyk napisał/a:
321KM miała M3 E36, to ma 4.0l 420KM.![]()
Oczywiscie, piwo sie nalezy

axtxn napisał/a:
Po czym wnosisz ze angielska wersja? jest zaparzacz do herbaty w niej? To że kiera jest po prawej nie znaczy że to jest anglik
Dobrze! Niekoniecznie wersja angielska - wersja z kierownicą po prawej stronie... Chodziło o powód

daje piwko bo to dzięki ludziom takim jak andrzej hard jest pełen mięcha
a pewnie pojeździłby do pierwszego powrotu w ośmiu z dyskoteki

a pewnie pojeździłby do pierwszego powrotu w ośmiu z dyskoteki

hawajski napisał/a:
ja mam e39 525sdi i nie ma czym jechać
![]()
Fajnie
Ja mam Opla Astre w kombiku i jeździ...dalej pochwalcie sie co wy macie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie