Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
I co, ruskie marionetki z Sadola, co wierzycie w potężną Rosję, nic nie piszecie? Jesteście w szoku, czy czekacie na instrukcje bo w ruskich i "niezależnych" mediach chaos? Nie powiedzieli wam co macie myśleć, a sami nie umiecie, prawda?
Piękny poranek, nie ma co!
Trzym tam gębę ukraińska gnido
I co, ruskie marionetki z Sadola, co wierzycie w potężną Rosję, nic nie piszecie? Jesteście w szoku, czy czekacie na instrukcje bo w ruskich i "niezależnych" mediach chaos? Nie powiedzieli wam co macie myśleć, a sami nie umiecie, prawda?
według tych bałwanów nie pamietających co robili nam jeszcze niedawno Ukraińcy na wojnie ktoś tu kocha Rusków tylko dlatego ze nienawidzi Upowców xD
czy nie mozna być zdrowym normalnym człowiekiem który nienawidzi obu nacji i smiał by się na obu pogrzebach ? Mi się wydaje ze to własnie wy jesteście zmanipulowani bo tak nagle zaczeliscie kochać Ukraińkie ścierwa

Ale ty łatwowierny jesteś. Zrobili was wszystkich w ciula aż miło. Serio wierzysz, że Putin po tym, jak rozlokował na Białorusi broń atomową, puści tam wolno "zdrajców"? Jakby oficjalnie w porozumieniu z Łukaszenką wysłał tam wojsko to by Białoruś oficjalnie włączyła się do wojny a tak pod przykrywką puczu rozlokowali tam cały oddział. Ja się martwię żeby się nie okazało, że stamtąd będą szykować napad na nas.
Ale ty łatwowierny jesteś. Zrobili was wszystkich w ciula aż miło. Serio wierzysz, że Putin po tym, jak rozlokował na Białorusi broń atomową, puści tam wolno "zdrajców"? Jakby oficjalnie w porozumieniu z Łukaszenką wysłał tam wojsko to by Białoruś oficjalnie włączyła się do wojny a tak pod przykrywką puczu rozlokowali tam cały oddział. Ja się martwię żeby się nie okazało, że stamtąd będą szykować napad na nas.
no no zaimponowałaś mi - ładnie składasz klocki więc dodam że może zainteresować Ciebie co się działo 2-3 dni przed "puczem" z rezonansem shumana w rosji oraz na czym polegał ostatni duży atak hakerski na zachodnie strony/firmy/banki.
Udawaj obłęd, będąc w pełni zmysłów.
nie , czekaliśmy na twój wysryw widlarzu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie