📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czekajcie, flamewar stop, idę po kolejną porcję popcornu...
I muszę siusiu
I muszę siusiu

Nigdy jakoś nie byłem fanem Slayera. Owszem, lubię posłuchać, ale nie tak, żebym się spuszczał na samo ich brzmienie.
Wolę posłuchać dobrego, polskiego Thrashu
Wolę posłuchać dobrego, polskiego Thrashu

Ooooo Testor
jak ja dawno tego nie słyszałem (a ogólnie to jeden z niewielu zespołów thrashowych które znoszę) ,
a jeśli chodzi o polskie zespoły to vesania,azarath,hermh,dark fury,kriegsmachine,furia,massemord

a jeśli chodzi o polskie zespoły to vesania,azarath,hermh,dark fury,kriegsmachine,furia,massemord
ALE WY SRACIE. Pener napisał jawną, oczywistą prowokację pod naszym adresem, której z radością przyklasnęła antymetalowa część sadola. Niech sobie wszyscy słuchają czego się podoba, ja jestem fanem Slayera, mam kilka koszulek, połowę dyskografii, byłem na ursynaliach i mnie ten filmik rozśmieszył nawet. Mam głęboko gdzieś pogląd innych na to, czego słucham i dla kogo jest to muzyka. Niedouczonych ignorantów odsyłam do filmu Metal: A headbanger's journey, a resztę braci-metali wzywa o olewanie takich prowokacji. Kto się obraca w naszym towarzystwie, wie wszystko, kto ignorantem jest i chce być dalej, na zawsze nim zostanie. I tak metalowcy górują poziomem intelektualnym (w większości) nad resztą społeczeństwa, więc poco się dawać sprowadzać do ich poziomu.

A ja sobie tylko siedzę, czytam, i śmieje.
Nikt metalu nie musi bronić, nie ważne kto i jak bardzo by na niego najeżdżał. Metal obroni się sam. A to że ktoś napisze że jestem kolejnym brudasem - niech pisze. Jestem "brudasem" i jestem z tego dumny.
Nikt metalu nie musi bronić, nie ważne kto i jak bardzo by na niego najeżdżał. Metal obroni się sam. A to że ktoś napisze że jestem kolejnym brudasem - niech pisze. Jestem "brudasem" i jestem z tego dumny.

Zastanawiam się dlaczego nikt nie poruszył jeszcze tematu KATA jeżeli chodzi o polską twórczość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie