Jestem przeziębiony , mam zaczerwienione gardło i trochę boli gdy jem albo mówię. Jest to wk🤬iające ale nie mogę sobie wyobrazić jak musi nap🤬lać to??? W takim stanie to chyba trzeba leżeć na oddziale pod kroplówkami bo przełknięcie tabletki czy jakieś pożywienie jest pewnie niemożliwe.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Też mam migdaly powiększone od dluzszego czasu, na początku mi to przeszkadzall, teraz o tym nie myślę nawet. Ale nie miałem takich wielkich jak ty i moge bez problemu przełykać pokarm. Zabieg mam dopiero na wrzesień także pozdro

chory kraj
mialem angine pare miesiecy temu, bol nie od wyobrazenia przelykanie praktycznie nie mozliwe, czujesz sie jakbys gnil odsrodka, paskudne chorobsko, bez antybiotyku nie ma szans a moga sie nawet porobic rozne powiklania.
2 ostatnie foto, to jest po zabiegu usunięcia migdałów. Miałem takie zapalenie gardła aż zrobiły mi się rany, nie mogłem łykać nawet śliny, nie mówiąc o jedzeniu, koło łóżka miałem butelkę do której plułem... Przez półtorej tygodnia zjechałem 10kg... Nie polecam
Przed i po wycięciu migdałków miałem tak samo piękny bol przez 2 tyg nawet przy przełykaniu wody beż ketonalu nie ma co myśleć o przełknięciu śliny a do tego nie ustanne samoistne krwotoki w momencie jak ci się stropki z gardła odrywają pychaaa
konto usunięte
2023-01-07, 18:20
to kożuch ze spermy
Coś tam wiem wiec wypowiem sie. Miałem angine jakieś 10 razy w życiu, doszedłem do momentu w którym po przestaniu brania antybiotyku angina wracała (stryptococus pyogenes) po około 3-5 dni. Poszedłem na wycięcie migdałów. 1, 2 zdjęcie to już która angina pod rząd, nie leczona 2-3 dni. Co do trzeciego i czwartego zdjęcia są to rany po wycięciu migdałow.
Budrys2000 napisał/a:
Zęby w cipie, tego jeszcze nie widziałem
Zęby z 2007r
Tam masz zeby w waginie
A teraz trochę na poważnie. NIe wiem czy to zdjęcia faktycznie Twojej jamy ustnej, ale jeśli tak, to idź z tym koniecznie do dobrego otolaryngologa. Te białe plamy mogą (ale nie muszą) być wczesną fazą raka jamy ustnej (lub w wariancie optymistycznym stanem przednowotworowym). Nie lekceważ tego.
Mononukleoza zakaźna, złapałem to w szkole średniej po nocy w klubie gdzie całowałem się z kilkoma randomowymi dziewczynami. Gorączka 40/41 stopni, jeść się nie da, okropny zapach z ust, czuć w buzi tylko okropny smak ropy. Skończyło się na oddziale zakaźnym przez ponad tydzień dostawałem penicylinę a całość zakażenia trwała dobre 4tyg nie polecam
Jot79 napisał/a:
A teraz trochę na poważnie. NIe wiem czy to zdjęcia faktycznie Twojej jamy ustnej, ale jeśli tak, to idź z tym koniecznie do dobrego otolaryngologa. Te białe plamy mogą (ale nie muszą) być wczesną fazą raka jamy ustnej (lub w wariancie optymistycznym stanem przednowotworowym). Nie lekceważ tego.
To nie mój ryj ale dzięki za rady
Byłeś ostatnio na jakiejś antybiotykoterapii?
konto usunięte
2023-03-20, 23:23