Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
Angina
Jasiek93 • 2023-01-06, 13:24
Jestem przeziębiony , mam zaczerwienione gardło i trochę boli gdy jem albo mówię. Jest to wk🤬iające ale nie mogę sobie wyobrazić jak musi nap🤬lać to??? W takim stanie to chyba trzeba leżeć na oddziale pod kroplówkami bo przełknięcie tabletki czy jakieś pożywienie jest pewnie niemożliwe.

Zgłoś
Jajamiomate 2023-01-07, 2:21
Też mam migdaly powiększone od dluzszego czasu, na początku mi to przeszkadzall, teraz o tym nie myślę nawet. Ale nie miałem takich wielkich jak ty i moge bez problemu przełykać pokarm. Zabieg mam dopiero na wrzesień także pozdro chory kraj
Zgłoś
0rion 2023-01-07, 3:12 2
mialem angine pare miesiecy temu, bol nie od wyobrazenia przelykanie praktycznie nie mozliwe, czujesz sie jakbys gnil odsrodka, paskudne chorobsko, bez antybiotyku nie ma szans a moga sie nawet porobic rozne powiklania.
Zgłoś
bimaczow 2023-01-07, 3:33
2 ostatnie foto, to jest po zabiegu usunięcia migdałów. Miałem takie zapalenie gardła aż zrobiły mi się rany, nie mogłem łykać nawet śliny, nie mówiąc o jedzeniu, koło łóżka miałem butelkę do której plułem... Przez półtorej tygodnia zjechałem 10kg... Nie polecam
Zgłoś
Megazordon123 2023-01-07, 6:31 1
Przed i po wycięciu migdałków miałem tak samo piękny bol przez 2 tyg nawet przy przełykaniu wody beż ketonalu nie ma co myśleć o przełknięciu śliny a do tego nie ustanne samoistne krwotoki w momencie jak ci się stropki z gardła odrywają pychaaa
Zgłoś
Anonimowyja 2023-01-07, 15:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-01-07, 18:20 2
to kożuch ze spermy
Zgłoś
Phenomen 2023-01-08, 0:06
Coś tam wiem wiec wypowiem sie. Miałem angine jakieś 10 razy w życiu, doszedłem do momentu w którym po przestaniu brania antybiotyku angina wracała (stryptococus pyogenes) po około 3-5 dni. Poszedłem na wycięcie migdałów. 1, 2 zdjęcie to już która angina pod rząd, nie leczona 2-3 dni. Co do trzeciego i czwartego zdjęcia są to rany po wycięciu migdałow.
Zgłoś
Kamils37 2023-01-08, 12:13
Budrys2000 napisał/a:

Zęby w cipie, tego jeszcze nie widziałem

Zęby z 2007r
Tam masz zeby w waginie

Zgłoś
Jot79 2023-01-08, 20:09
A teraz trochę na poważnie. NIe wiem czy to zdjęcia faktycznie Twojej jamy ustnej, ale jeśli tak, to idź z tym koniecznie do dobrego otolaryngologa. Te białe plamy mogą (ale nie muszą) być wczesną fazą raka jamy ustnej (lub w wariancie optymistycznym stanem przednowotworowym). Nie lekceważ tego.
Zgłoś
Jackbilon 2023-01-09, 8:02
Mononukleoza zakaźna, złapałem to w szkole średniej po nocy w klubie gdzie całowałem się z kilkoma randomowymi dziewczynami. Gorączka 40/41 stopni, jeść się nie da, okropny zapach z ust, czuć w buzi tylko okropny smak ropy. Skończyło się na oddziale zakaźnym przez ponad tydzień dostawałem penicylinę a całość zakażenia trwała dobre 4tyg nie polecam
Zgłoś
Jasiek93 2023-01-09, 10:14
Jot79 napisał/a:

A teraz trochę na poważnie. NIe wiem czy to zdjęcia faktycznie Twojej jamy ustnej, ale jeśli tak, to idź z tym koniecznie do dobrego otolaryngologa. Te białe plamy mogą (ale nie muszą) być wczesną fazą raka jamy ustnej (lub w wariancie optymistycznym stanem przednowotworowym). Nie lekceważ tego.

To nie mój ryj ale dzięki za rady

Zgłoś
DiamondBack 2023-01-09, 15:06
Byłeś ostatnio na jakiejś antybiotykoterapii?
Zgłoś
toastt 2023-01-11, 0:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-20, 23:23 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem