Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
Może jakaś zrzutka na biednych Polaków za granicą bo ich na koszulki nie stać
Kase na koszulkę tez przeżarł
Nie dziwi mnie to ja tez wk🤬iam sie na ukraińców ze zasiedlaja nasz kraj.
K🤬a jak zwykle polskie bydło po podstawówce max zasadniczej zawodowej daje popis.
darthbanji napisał/a:
Janusz z bubzonem na wierzchu, skarpetki, Kuboty... tak polaczki
Coffey napisał/a:
K🤬a jak zwykle polskie bydło po podstawówce max zasadniczej zawodowej daje popis.
C🤬j wam w dupe.
Po pierwsze, grubas to typowy Anglik. Po drugie, ten filmik doskonale pokazuje roznice kulturowe. Nawet najgorsza patola z Polski, w tym zj🤬ym zoo to moralny szczyt. Karyna probuje uspokoic zwierzeta, ale nie wie, ze te braki genetyczne mozna uzupelniac jedynie olowiem.
Nie wiem czy jest oprócz tej k🤬y drącej jape cos bardziej irytującego w tym filmie.. i wsyzstkich innych k🤬a które się tu dzisiaj pojawiły...
tępa dzida drąca (piszcząca ryja) tak jakby się k🤬a w pociągu klocki hamulcowe skończyły...
tępa dzida drąca (piszcząca ryja) tak jakby się k🤬a w pociągu klocki hamulcowe skończyły...
Mam nadzieje , ze zdychal w konwulsjach , j🤬e polskie scierwo co ciagle dymu szukaja za granica i mysla ze sa bogami.... tfuuuu psie