Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Anglicy oburzeni "antypolskim" zachowaniem komenta
konto usunięte • 2013-10-12, 18:40
Ciekawa sytuacja, bo ty razem zaczął się krzyk nie o obrażanie kozojebców czy asfaltów, a Polaków :3

Anglicy są oburzeni słowami o Polakach, które komentator stacji ITV wypowiedział na zakończenie meczu eliminacji MŚ w Brazylii Anglia-Czarnogóra.

Cytat:

Jak podaje TVN24, gdy Anglicy prowadzili 4:1 z Czarnogórą, komentator sportowy Adrian Chiles stwierdził, że wtorkowy mecz Anglia-Polska na Wembley nie będzie dla Polaków wyjazdowym, bo na trybunach będzie się można spodziewać tysięcy Polaków mieszkających w Wielkiej Brytanii. - Mam nadzieję, że to oni będą płakać po meczu - powiedział drugi komentator i wieloletni ekspert Lee Dixon. Na to odparł Chiles: - Ostrożnie, uważaj, właśnie remontują mi mieszkanie.

W internecie zawrzało. Oficjalne konto Twitter.com stacji zostało zasypane komentarzami oburzonych Anglików, którzy zarzucili Chilesowi rasizm i antypolskie zachowanie - podaje TVN24. "Niesmaczny żart" - skomentował słowa komentatora brytyjski "The Telegraph". Jak podaje gazeta, stacja ITV nie odniosła się wczoraj do zarzutów angielskich kibiców pod adresem jej komentatora.

wprost.pl/ar/420500/Anglicy-oburzeni-Komentator-zadrwil-z-Polakow/
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Faper Noster 2013-10-13, 7:50
Gość ino wyartykułował bolesną dla nas prawdę.
Miło z jego strony, że obrócił to w żart.
Zgłoś
pkh 2013-10-13, 11:52
'rasizm'? WTF..
Zgłoś
krishna 2013-10-13, 12:36
Mnie to całkiem rozbawiło
Zgłoś
fabiothethird 2013-10-13, 12:37 1
Przecież to szczera prawda. Tak się składa, że akurat dokładnie to samo odpowiedziałem na pytanie czy następny mecz jest w Polsce, Wembley będzie wypełnione Polakami. A co do tego, że Polacy to robole to najlepiej podsumował mało poprawny politycznie Jimmy Carr: Jeśli Polak bez znajomości języka odbiera ci robotę to znaczy, że to ty jesteś do dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:39
Dla nich nie ma już ratunku...
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:46 4
@BongMan ty naprawde jestes totalnym debilem.. Wystarczy zajrzec do slownika jezyka polskiego : rasizm - pogląd oparty na przekonaniu o nierównej wartości biologicznej, społecznej i intelektualnej. Swoim komentarzem, pokazal dosadnie swoja wyzszosc nad polakami i jest to rasizm w czystej postaci. Choc swoja droga ja mam to w dupie bo i tak wiekszosc polakow w anglii to zwykla patola i az wstyd sie przyznawac, wiec nie ma co sie dziwic ze anglicy uwazaja sie za lepszych.
Zgłoś
fabiothethird 2013-10-13, 12:49 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:52 1
może nie rasizm ale miłe to to nie było
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:54
Zgłoś
bania88 2013-10-13, 12:59
I wy myslicie, ze na tym twitterze to anglicy pisza, ze sa oburzeni taym co powiedzial komentator? Chyba raczej to polacy siedzacy w UK.
Zgłoś
Manioke 2013-10-13, 13:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 14:29
Fajny luzacki żarcik, a tu znowu ból dupy.
Zgłoś
Mózg 2013-10-13, 14:44 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem