Pamiętam jak polska prawica z ogromną uwagą i troską śledziła każdą szybę zbitą w trakcie rozruchów po zakatowaniu Floyda. Teraz jakoś cicho, bo to nie czarni robią rozp🤬ol tylko biali, co pokazuje, że wszyscy ludzie są tacy sami i mają wspólnych małpich przodków z Afryki, wbrew temu całemu rasistowskiemu p🤬leniu dla debili.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:00
pazuzu napisał/a:
Czyli negujesz cała naukę antropologii i darwizim jako podstawe nauki o ewolucji?
rozumiem że ty jesteś potomkiem w prostej linii Adama i Ewy? 🙂
[ Dodano: 2024-08-04, 22:44 ]
Halman napisał/a:
chyba ty
Jest taki kawał
Rozmawia sobie Jaś z ojcem i nagle mowi :
- twoj stary jest głupi
na to ojciec :
- no chyba twój
Nauczyli się od czarno-skórych że da sie na tym fajnie zarobić i konsekwencji zero, bo angielska policja nadaje się tylko do łapania ludzi co sie wyzywają od lesbijek na internecie.To i korzystają
Dostosuj się lub zgiń. Ja już zacząłem srać do basenów, żeby uśmiechnięci fajnopolacy mieli jak w domu i głowie.
pazuzu napisał/a:
Czyli negujesz cała naukę antropologii i darwizim jako podstawe nauki o ewolucji?
rozumiem że ty jesteś potomkiem w prostej linii Adama i Ewy? 🙂
idz siac te wysrywy na onet lub inne gowno
Angole to są p🤬deusze tacy sami jak ich sąsiedzi zabojady, nasciagali dziadostwa z kolonii dali im prawa to niech teraz cierpią , zamiast zrobić porządek jak jeszcze była możliwość.
Taki sam tępy motłoch. Co więcej większość tych "obrońców białej rasy" to garstka neonazistów, reszta po prostu rzuciła się na darmowe fanty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie