👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Pącki Typowy wyborca PO. Po IP to sobie możesz jego prowidera znaleźć. Netię , Toyę albo inny syf.
Bez ich solidnego wsparcia i admina z logami to możesz sobie pomarzyć.
Usłyszałeś w TV że kogoś po IP policja znalazła i myślisz mądralo że to wykonalne tak po prostu z domu.
Bez ich solidnego wsparcia i admina z logami to możesz sobie pomarzyć.
Usłyszałeś w TV że kogoś po IP policja znalazła i myślisz mądralo że to wykonalne tak po prostu z domu.
No nieźle. Sztaby wyborcze działają w najlepsze a osły wierzą, że na Sadolu to samą prawdę ludzie publikują. Wbijcie sobie do łbów, że na Sadolu i innych tego typu wszelkiej maści polityczne wstawki dodają ludzie odpowiedzialni za kampanie polityczne albo firmy przez nich wynajęte.
Nie ma PO, PiS, SLD i innych - to wszystko jest jedną, wielką, szczęśliwą rodziną (a że czasami brzoza stanie na drodze to inna sprawa), która trzyma się kurczowo koryta i udaje zróżnicowanie.

Do fanatokow PO i sympatykow PiS : dajcie na luz, chociaz tutaj do jasnej cholery. Jesli chodzi o Macierewicza to moglbym zalozyc sie ,ze 99.9% majacych o nim zle mniemanie i na jego nazwisko pojawia im sie w glowie haslo SWIR - nawet nie widzialo 1 z jego konferencji. Nie jestem jego fanem ale zdarzylo mi sie obejrzec kilka z jego konferencji, spotkan (okolo 1.5h kazde, czasem dluzej a czasem krocej) i wyobrazcie sobie ,ze sie zdziwilem. Nie jest on swirem, mowiacym o bombach prozniowych, sztucznej mgle i nie zatrudnia ekspertow, ktorzy maja doswiadczenie z lotnictwem takie ,ze w mlodosci sklejali modele. Jesli faktycznie jest on swierem a to co mowi o prokuratorach, tusku, wojskowych itd sa oszczerstwami - dlaczego nie siedzi dawno w wiezieniu ? Pragne zauwazyc ,ze jesli ma dowody to je przedstawia i mowi o niektorych sprawach jasno i czytelnie, jesli natomiast ma hipoteze, to mowi ,ze dowodow niema i to tylko hipoteza. Czizas. TVN i inne gowna tak wam mozgi wypraly ,ze tak samo reagujecie na Korwina jak i Macierewicza - diagnoza swir. Jeszcze inni na Antka mowia swir, bo Korwin tak o nim mowi. Zadnych dowodow by "Zmierzdzyc" Antka tylko stwierdzenie - w jego oczach widac szalenstwo. Ja nie twierdze ,ze byl zamach ale ciekawi mnie dlaczego dowody sa niszczone? znikaja plyty DVD ze zdjeciami, slady sa zacierane, i baaardzo duzo rzeczy wyglada groteskowo. Dlaczego prokuratura zachowuje sie jak dawno dawno temu w Katyniu - polacy sami sie zastrzelili, a jesli nie to napewno zrobili to niemcy... Ja chcialbym sie tylko dowiedziec dlaczego prokuratura i politycy PO tak matacza w tej sprawie...
slig01 napisał/a:
No nieźle. Sztaby wyborcze działają w najlepsze a osły wierzą, że na Sadolu to samą prawdę ludzie publikują. Wbijcie sobie do łbów, że na Sadolu i innych tego typu wszelkiej maści polityczne wstawki dodają ludzie odpowiedzialni za kampanie polityczne albo firmy przez nich wynajęte.
Tak, ja pracuję dla PO za kilo szczawiu za miesiąc.
Pącki napisał/a:
Ludzie! Proszę, znajdźcie mi go po IP.....
Chcesz mu DoSa posłać? ale ty to zły jesteś...

sauerps napisał/a:
wolę anie z zespołem macierewicza niż komorowskiego z zespołem tuska
no to masz fajne rozeznanie w polityce, zupelnie jakbys wybieral miedzy kila a rzerzaczka

Macierewicz to jeden z najbardziej inteligentnych osób w Sejmie. Kto uważa inaczej, to został poddany skutecznej nagonce i ogłupieniu przez media i peło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie