📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

PAnowie i Panie właśnie gościu leci na mango24 na N ce 22 kanał xD dobra polewka

wiedz że gdy dzwonisz do tego typa to coś się dzieję. Gdy oglądasz tego typa to wiedz że coś tam się burzy...

Ludzie to działa! Ma rację. Ktoś miał kłopoty finansowe, wręczyłem mu 5 razy po groszu i się wzbogacił.
Miał 5 groszy więcej w portfelu. Niesamowite! "Takie rzeczy tylko w erze"...
Miał 5 groszy więcej w portfelu. Niesamowite! "Takie rzeczy tylko w erze"...
Pod koniec filmu: zapadasz w głęboki sen za 3........2..........1..........

no no cos wypalil na pewno
moze ta faza go pusci!chociaz watpie

Boże, biedny kamerzysta. Wiem że żadna praca nie hańbi ale nagrywanie takiego idioty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie