Myślałem, że dem już dawno zdechł. Musiałeś o nim przypominać, prawda?
ehhh ludzie sadistica, skoro wszyscy uważacie ze anime to pedalstwo, to czemu 99% tej społeczności oglądało Dragon Balla i się nim jara w 100% ?? Jak byście chcieli wiedzieć to Dragon Ball też jest tytułowym anime
POZDRO

pedałem jest sam autor tego posta. jak nie zna anime i visual novel to niech lepiej się nie wypowiada
Z c🤬tych się śmiać nie można, to dostajemy w zamian... Dem mógłby chociaż czasem te przetłuszczone włosy umyć bo to obleśne...
podpis użytkownika
Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO, teraz jesteś za platformą.
Katawa Shoujo to gra nie anime. I w dodatku nie japonska, tylko stylizowana na taką

Widzę, że Obersturmbannführer Admin zabronił hejtować c🤬tych, to przerzucacie się na Japońców, którzy to nawiasem mówiąc nie mają z c🤬tymi problemów. Dlaczego? Bo ich Yakuza trzyma w ryzach.

@wasiak
To nie tak, oglądaliśmy dragonballa i się nim jaraliśmy w podstawówce.
Tyle, że sentyment został
To nie tak, oglądaliśmy dragonballa i się nim jaraliśmy w podstawówce.
Tyle, że sentyment został
Bezem napisał/a:
Masz w avku Alucarda i nie kojarzysz co to visual novel?
Wiem co to Visual Novel, chociaż osobiście grałem tylko w Fate/Stay Night, chodziło mi raczej o ten filmik/komentarz

No tak, dać 80% społeczności Sadola film Dema to jak dać chomikowi puzzle i oczekiwać, że zrobi z nimi coś innego niż wp🤬lenie ich.

bawi mnie jak jakies pojeby nagrywaja specjalnie filmik o hejcie na anime gdy wiekszosc fanow ma to gleboko w dupie

Tu się k🤬a znasz
j🤬y biberku
wyp🤬alaj z tym

j🤬y biberku
Admix napisał/a:
żeby z tradycji stała się zadość.
Obrazek
wyp🤬alaj z tym
A ja tam lubię anime, mimo że sam uważam je za japońskie bajki to mają czasami takie głębokie przesłanie że aż wzruszają przed komputerem (Angel Beats!)
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
Cytat:
Tu się k***a znasz
![]()
j***ny biberku
Admix napisał/a:
żeby z tradycji stała się zadość.
Obrazek
wypie**alaj z tym
Oj czuję warna.....