📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Myślałem, że dem już dawno zdechł. Musiałeś o nim przypominać, prawda?
ehhh ludzie sadistica, skoro wszyscy uważacie ze anime to pedalstwo, to czemu 99% tej społeczności oglądało Dragon Balla i się nim jara w 100% ?? Jak byście chcieli wiedzieć to Dragon Ball też jest tytułowym anime
POZDRO

pedałem jest sam autor tego posta. jak nie zna anime i visual novel to niech lepiej się nie wypowiada
Katawa Shoujo to gra nie anime. I w dodatku nie japonska, tylko stylizowana na taką

@wasiak
To nie tak, oglądaliśmy dragonballa i się nim jaraliśmy w podstawówce.
Tyle, że sentyment został
To nie tak, oglądaliśmy dragonballa i się nim jaraliśmy w podstawówce.
Tyle, że sentyment został
Bezem napisał/a:
Masz w avku Alucarda i nie kojarzysz co to visual novel?
Wiem co to Visual Novel, chociaż osobiście grałem tylko w Fate/Stay Night, chodziło mi raczej o ten filmik/komentarz

bawi mnie jak jakies pojeby nagrywaja specjalnie filmik o hejcie na anime gdy wiekszosc fanow ma to gleboko w dupie

A ja tam lubię anime, mimo że sam uważam je za japońskie bajki to mają czasami takie głębokie przesłanie że aż wzruszają przed komputerem (Angel Beats!)

Cytat:
Tu się k***a znasz
![]()
j***ny biberku
Admix napisał/a:
żeby z tradycji stała się zadość.
Obrazek
wypie**alaj z tym
Oj czuję warna.....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie