Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z racji, że zaciekawiła mnie nienawiść wielu użytkowników portalu, do wszelkiego rodzaju tematów związanych z pedalską japonią, postanowiłem napsuć im humoru. A może przy okazji materiał spodoba się komuś.
Są to 4 clipy zmontowane z ładnych scen ze wszelkiej maści animców, połączone z muzyką i ciekawymi tekstami.

(Jak ktoś chce zobaczyć tylko fragment to polecam ostatni filmik od 2:38)
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-13, 13:11 4
Do hejterów.

Pieprzycie głupoty nie mając zielonego pojęcia o temacie i wstawiacie ten pedalski obrazek. Jak można się wypowiadać, że coś jest c🤬jowe jak się na tym w ogóle nie znasz? Wk🤬ia mnie to, że ludzie mają tak zamknięty umysł na coś z innej kultury. Pieprzycie o tęczach, dużych oczach, o tym że pluszaki c🤬jowo wyglądają, nie rozumiesz jeden z drugim, że to jest sprawa kulturowa? Taka forma rysunkowa została wykształtowana na przestrzeni kilkudziesięciu lat i c🤬j, nic z tym nie zrobisz. Ale p🤬lenie, że anime to pedalstwo z tego powodu to jest debilstwo. Zdaję sobie sprawę, że są anime, które są c🤬jowe, pedalskie albo nadające się tylko dla małych dzieci. Spoko, ale k🤬a nie można definiować całego gatunku przez jedną czy dwie sp🤬olone produkcję. To tak jakbyś obejrzał pedalski film z hollywood i powiedział, że wszystkie filmy z USA to pedalstwo i c🤬jostwo. Najgorsze jest to, że dla tych hejterów nie ma ratunku, bo ktoś tak zacofany w swoich poglądach, kurczowo trzymający się ramy pseudo kozactwa (bo uwierzcie mi, wychodzenie na kozaka i robienie z siebie bardziej męskiego niż się jest to główny cel jechania po Anime), ma w bani taką scianę, że nawet najzajebistsze anime tego nie zmieni, albo po prostu ta osoba nie będzie w stanie zrozumieć o co w ogóle chodzi. Nie podoba ci się? To nie oglądaj! Ale skończ p🤬lić, że to jest pedalstwo bo wcale nie będziesz przez to fajniejszy.

Dziękuję.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-13, 13:48
Obie strony mają rację, anime jest czasem pedalski bo w końcu są yaoie ale też może traktować o męstwie albo być po prostu zabawne. Nie raz dawałem z siebie więcej niż mogłem wzorując się na Dante albo Onizuce. A co do anime dla mężczyzn to mnemosyne miecie, masa seksu, zombie, kanibalizm, klony, nieśmiertelni, masa krwi, w ogóle wszystko co da się upchnąć dla faceta w anime
Zgłoś
ozoq 2013-04-13, 15:28 1
C🤬j w dupę bezmózgom zbyt ograniczonym, by zrozumieć Japonię.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-13, 19:06
combo napisał/a:

może zamiast tak hejtować, podałby ktoś tytuły pojawiające się w tych klipach?

BTW. - nie podoba się? omiń temat szerokim łukiem

proszę bardzo

Bleach, Naruto, Hunter x Hunter 2011, One Piece, Fullmetal Alchemyst, Fairy Tail, Belzebud

to chyba wszystkie o ile żadnego nie przeoczyłem
Zgłoś
mav 2013-04-13, 20:14 1
Jaram się Japonią od urodzenia i kij wam w odbyt europejscy nudziarze.
Zgłoś
suneku 2013-04-13, 23:54
najlepsze jest to , że anime z filmików przypadłyby do gustu 'sadolom'. Krew to nie wszystko, fabuła czasami miażdży . Przestańcie srać żarem i spróbujcie obejrzeć coś ambitnego , zanim sie wypowiecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-14, 0:19
Japonia jest zajebista, tak samo manga i anime. I mam dziewczynę a nie to co 99% sadola, którzy hejtują anime. I kto tu jest pedałem hmm, oceńcie sami.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-14, 17:17
Duże piwko!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-16, 0:07
Rozumiem zasadę "Nie podoba się, przewijaj dalej.". Ale to NIE jest miejsce na Anime!
Zgłoś