Konto usunięte
2012-09-14, 8:39
Cytat:
za dragon ball zawsze piwko
Nigdy nie chcecie dorosnąć, całe życie pod spódnicą matki?
Oj będzie tu się działo...
najlepsza bajeczka była z tym aniołkiem
Konto usunięte
2012-09-14, 9:59
haha widze że moderatorzy strasznie szlacheccy i samodzielnie oraz jednogłośnie pieprzą głupoty przeciw anime-.- jakie to dorosłe.
Konto usunięte
2012-09-14, 11:17
Spodziewałem się takich postów po moderatorach. Trzymacie poziom jak zawsze! Te "chińskie bajeczki" robią dorośli ludzie i często normalni, dorośli ludzie je oglądają. Jest popyt - jest podaż. Często są one oglądane z sentymentu jaki pozostał chociażby po DB.
Swoją drogą nie wiem co ma oglądanie anime do tego c🤬jowego cosplaya na obrazku z "Jaranie się..."
Aaa.. i jeszcze coś:
Czujecie tą k🤬a zależność?
Konto usunięte
2012-09-14, 11:20
za dragon ball POTĘŻNE PIWO !
Konto usunięte
2012-09-14, 11:25
Od DragonBalla to trzy c🤬je w bok..!
tego sie wlasnie spodziewalem, ze bedzie tu pelno fanow anime
Konto usunięte
2012-09-14, 11:28
Ja się k🤬a nagonki spodziewałem, a oni się prześcigają w postowaniu kolejnych bajek. Jak i tych pszczół bronili ostatnio. Moje pytanie: what tha fuck?!
Konto usunięte
2012-09-14, 11:30
Dobra... umówmy się... mam 26 lat i obejrzałem w ostatnie pół roku wszystkie odcinki DB DBZ i DBGT... uprzejmię proszę o hejty i c🤬j wam w dupę... starałem się przypomnieć jak zajebiście było grać z kumplami w kosza, ale 16.10 "napieeeeerdaaaalaaaać" do domu, bo 16.20 dragon ball. Niektórzy idą na łątwizne i poprostu chleją piwsko marząc o tym że są Z-Figterami, ale ja sobie obejrzałem i jest git.
P.S. Jeśli GT ssie pałe, to tak samo i DBZ, bo to było odejście od motywów z DB, więc dajcie sobie siana, jedyne co mnie boli to ten bedalski wygląd Goku w wersji ssj4...
Konto usunięte
2012-09-14, 11:31
Lepszego AMV One Piece nie było? ;]