Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Anime Music Video
Keepo • 2012-09-13, 23:55
Postanowiłem wyj🤬 się na panującą tutaj nagonkę na te chińskie bajeczki I wstawiam tutaj kilka filmików z anime

Stary dobry poczciwy Dragon Ball

Fairy Tail

One Piece

Birdy the Mighty Decode

Chyba mnie za to zlinczujecie

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 12:23 1
O dziwo i tak dość mało hejtu tu widzę ; o

Zgłoś
Szajmon 2012-09-14, 12:32
Neon Genesis Evangelion, Code Geass :]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 12:33 6
SĄŻNE PIWO dla autora tematu głównie za Dragon Balla i Fairy Tail ^^
Przez to wszystko przypomniało mi się mase genialnych Seri aczkolwiek zapomnieliście o moim zdaniem kilku najlepszych, a mianowicie:
GTO - Great Teacher Onizuka ( nie, to nie jest anime o pedofilu )

NGE- Neon Genesis Evangelion

Można by jeszcze dodać :
Air Gear, Green Green, Bleach, Shiki itd.... ale one już nie ociekają zajebisto*cią
Zgłoś
Keepo 2012-09-14, 12:43 1
Great Teacher Onizuka to jest jedno z najwybitniejszych anime Jest dla mnie jak American Pie dla amerykanów Po prostu współczuję ludziom, którzy tego nie oglądali. Wasze życie jest takie ubogie

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 12:46 3
ja tu widzę tylko kilku pajaców hejtujacych temat w porównaniu do fanów anime, sam nie jestem wielkim fanem, ale nie hejtujcie czegoś na czym się nie znacie i nie macie bladego pojęcia. Ja wielkim fanem anime nie jestem ale ktoś kiedyś polecił mi żebym oglądnął death note i wiecie co? nie pożałowałem ani minuty, anime jest bardziej przemyślane pod względem fabuły niż te wszystkie seriale, które oglądacie
Zgłoś
Suguru 2012-09-14, 12:49 1
Sprzedaz papieru toaletowego poszla w gore, bo strasznie sie tu wysrywaja "hejterzy"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 12:55 1
No i stało się - Sadistic osiągnął takie samo dno, jakie prezentują jego moderatorzy. Powtarzanie tekstu o pedalskich chińskich bajkach tylko po to, żeby zaimponować innym idiotom, wyzywanie od gimbazy, na hardzie wrzutki jak komuś drzazga weszła, 90% tematów to jeden obrazek przeklejony z Kwejka (po którym wszyscy jadą, a na dole w stopce jest link do niego...) - pewnie można by wymieniać jeszcze długo.

Osobiście żałuję, że włożyłem jakąkolwiek inicjatywę i wrzuciłem tutaj cokolwiek, żegnam wszystkich z którymi szło podyskutować.
Zgłoś
Keepo 2012-09-14, 12:57 1
@UP
Mądrze prawisz !

podpis użytkownika

Zgłoś
Kyubie 2012-09-14, 13:02
TT~ napisał/a:

Obrazek

To żeś k🤬a zabłysnął ...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 13:02
@Fetisher

Już myślałem że nikt nie GTO I NGE.

Zajebiste anime
Zgłoś
konował 2012-09-14, 13:07 1
.:. napisał/a:

Więc p🤬ka z Ciebie a nie jakiś fan tego gówna, skoro nie sprawdzasz filmików z tym za co zawsze piwo się należy.

A kto powiedział że jestem tego fanem ? Kozi cycu.
To że w dzieciństwie się oglądało dragon balla nie oznacza że wszystkie inne anime lubię.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-14, 13:07
Ja p🤬lę... nigdy nie zrozumiem czemu wszyscy debile muszą wszystko hejtować jak im się coś nie spodoba. No jak trzeba być poj🤬ym... Większość z nich pieprzy o tym, że co kogo obchodzi to iż ktoś tam coś robi, ogląda, lubi itd... A jak ktoś wstawi tutaj takie anime to zaraz znajdzie się banda idiotów, którzy wbrew swoim przekonaniom zacznie hejtować bo to się im nie podoba i c🤬j !. Równie dobrze ja albo ktoś inny mógłby całe życie pisać jakieś farmazony pod każdym filmikiem, który by mi się nie spodobał. Ludzie zastanówcie się co wy do c🤬ja robicie. Jak dla mnie tacy ludzie zawsze będą bandą debili. Dziękuję, żegnam, amen.
Zgłoś
wodnik 2012-09-14, 13:11
GTO fajne ale na necie brakuje odcinkow koncowych (

Mruczuś, piwo
jeden lubi amerykanskie komiksy a inni japonska mange. czyms sie musimy roznic. jestem wielkim fanem mangi i anime i jebie mnie to co jakis glab o tym sadzi.
Zgłoś
Galazka 2012-09-14, 13:13
Polecam Sword Art online

podpis użytkownika

Jestem alkoholikiem!
Zgłoś
Grycan 2012-09-14, 13:15
winthek napisał/a:

to tak jakby 20 kilku letnia kobieta oglądała jeszcze bajeczki za czasów młodości, jakieś Muminki czy inne c🤬je, nie wyśmialibyście jej?

Nie. Siadłbym i oglądał razem z nią. Kthxbye.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie