Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sprawdzone info na temat 3 z nich, roczne zarobki to 8, 5 i 2 mln $. ciekawe jak do tego doszły ze znikomym ilorazem inteligencji

wyglądają na puste? Z tym się zgodzę, bo takie właśnie maja grać, maja być słodkimi victioria's secret angels .
taka ich praca a ty za $ 8 mln rocznie żarł byś własne gówno codziennie rano

A pomyślałeś że One nie wszystkie są Anglojęzyczne? Nie, nie pomyślałeś, kuśkę masz dla takich lasek za miękką i musiałeś się dowartościować, że takie laski na Ciebie nie lecą bo są głupie![]()
No nie, zaśpiewać dwa wersy z Dzyngiel W Bęc to tylko "Anglojęzyczne" potrafią. A te, biorąc pod uwagę ich typ urody, wyraźnie pochodzą z okolic Nigerii.
A pomyślałeś że One nie wszystkie są Anglojęzyczne? Nie, nie pomyślałeś, kuśkę masz dla takich lasek za miękką i musiałeś się dowartościować, że takie laski na Ciebie nie lecą bo są głupie![]()
Dlaczego to zrobiłeś? Teraz wszyscy będą się ze mnie śmiac

Każda, która świeci dupą przed kamerą jest warta tylko tyle ile jej zapłacą... pieniądze to nie wszystko chłopcze, nie wiem jak Ty ale ja bym nie chciał takiej puszczalskiej, której pomachają zielonymi przed nosem i pokazuje wszystko co ma.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Ciąg dalszy mojej wypowiedzi skierowanej do Libertinusa
sprawdzone info na temat 3 z nich, roczne zarobki to 8, 5 i 2 mln $. ciekawe jak do tego doszły ze znikomym ilorazem inteligencji
xai, prosta odpowiedź... dając dupy odpowiednim mężczyznom

xai
Gdyby nie tapeta to takie urodziwe by nie były.
czy ja wiem... chyba jednak w ich wypadku tapeta ma małe znaczenie :

roczne zarobki to 8, 5 i 2 mln $. ciekawe jak do tego doszły ze znikomym ilorazem inteligencji
![]()
4 słowa: dupa, cycki i głębokie gardło ( "i" potraktujmy nie jako słowo lecz spójnik poza przestrzenny)

Jakby zsumować ich łączny iloraz inteligencji to może dałoby radę podgrzać wodę.
Tak bo iloraz inteligencji liczy się w celsjuszach, farentheitach, kelwinach, reaumurach albo rankinach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie