📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Mila dziewczyna, moze nie jest to Susan Sontag ale przynajamniej nie udaje.
sherman napisał/a:
O, sadol sam się cenzuruje, do czego to doszlo? ;(
Chyba mamusia włączyła Tobie cenzurę w profilu.
Hitman90 napisał/a:
Dam ci piwo
Dzięki.
Hitman90 napisał/a:
No cóż widzę, że jesteś takim sieciowym cwaniaczkiem uważającym się za inteligentnego i zabawnego. Zresztą nick zobowiązuje...
Nie będę cię obrażać choć za takie teksty kierowane do mnie "w realu" byś w cymbał zarobił.
Hehe, sam jesteś internetowy cwaniak i udowadniasz to powyższym zdaniem. Brakuje ci argumentów lub bystrości umysłu i już wyjeżdżasz z biciem się.
Hitman90 napisał/a:
Chodzi mi o jej zachowanie. Albo jesteś tak pusty, że nie potrafisz pojąć sensu krótkiego zdania, albo liczysz na kratę browarów i próbujesz być dowciapny...![]()
No wygląda na to, że było to dowciapne bo dostałem 2 piwka, a Ty jedno zniewieściały pederasto
Nie broń go
Co to za szczupaczy ryj z wada wymowy co tak pieknie ja wyprosila no nie gadajcie ze niby teraz wady zgryzu i wymowy sa takie na miejscu w top pedyl
juz upraszczam no jak mloda tam zawitala do tej blondyny czy tylko ja jestem przewrazliwiony czy wszystkie te dupy maja cos z ryjem albo z wymowa ja rozumiem ze do paradowaniu z gola dupa nie potrzebna jest ta czesc reprezentacyjna jesli ja zapytaja opowiedz cos o sobie i nagle slyszycie jak kluski w jej mordzie odpowiadaja przed publika ze chce ocalic ziemie i wywloke ozonowa
PS sorka wiem mysle szybciej niz pisze ale taki juz zemnie zimnyy dran
PS sorka wiem mysle szybciej niz pisze ale taki juz zemnie zimnyy dran
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie