Obrzydliwa. Na harda z tym.
wiadomosc dla nadetych pajacow, moderatorow, jak kto woli: mam chec skomentowania tego tematu, lubie, gdy moje posty wnosza cos do dyskusji, dlatego dorzuce jeszcze moja opinie na temat filmu. Wspaniały projekt schodow, nietuzinkowe tapety- to sama przyjemnosc, mieszkac w takim domu!
wiadomosc dla nadetych pajacow, moderatorow, jak kto woli: mam chec skomentowania tego tematu, lubie, gdy moje posty wnosza cos do dyskusji, dlatego dorzuce jeszcze moja opinie na temat filmu. Wspaniały projekt schodow, nietuzinkowe tapety- to sama przyjemnosc, mieszkac w takim domu!
Ta pani mieszka w okolicach Berlina. Z mezem maja firme budowlana i spotykamy sie na targach w Berlinie. Ona jest z Ukrainy i stara sie o wpis do ksiegi rekordow Guinessa o najchudsza talie. Uwierzcie mi ze Gif nie pokazuje tego kosciotrupa jakiego widac na zywo. Z reszta mezulek tez chudy jak tyczka. Acha...baletnica byla na Ukrainie za mlodu.
Moze to kazdego z was c🤬j obchodzi, ale dziwnie sie to oglada znajac ten wieszak osobiscie....
Moze to kazdego z was c🤬j obchodzi, ale dziwnie sie to oglada znajac ten wieszak osobiscie....
@ lapps
Po prostu babka sobie świadomie koryguje sobie narządy wewnętrzne. Wątrobe wpycha się w lewe płuco a nerki do osierdzia. Nie ma mowy o anoreksji.
Efekt uboczny to obniżenie macicy poniżej lini kolan.
Po prostu babka sobie świadomie koryguje sobie narządy wewnętrzne. Wątrobe wpycha się w lewe płuco a nerki do osierdzia. Nie ma mowy o anoreksji.
Efekt uboczny to obniżenie macicy poniżej lini kolan.

To żadna k🤬a anoreksja. Pewnie każdy cwaniak co pisze wyżej ma mniej w bicepsie od niej

oberst napisał/a:
To żadna k🤬a anoreksja. Pewnie każdy cwaniak co pisze wyżej ma mniej w bicepsie od niej
jak moze miec jeszcze mniej? to juz chyba nie ma rak lol
trochę ciasna ale własna

podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]