Śmieć z antify zostaje aresztowany po 15 sekundach od ataku na zwolennika Trumpa.
W USA sprzedają pepsi w kartonach?!
Nie rozumiem.. w takim razie ugrupowania antyfaszystowskie są złe ? Wolisz faszystowskie, że piszesz "śmieć" z Antify ?
Co to za poj🤬a moda teraz na te gówna jak ONR czy Bosaki i inne Zawisze.. Ja p🤬le.
@up
Weź ogarnij metody tych łowców hiv'a i zastanów się dlaczego to śmiecie. To, że nazywają się antyfszystami nie znaczy, że nimi nie są, znaczy właśnie faszystami.
No ten koleś to h🤬j jakiś bez dwóch zdań, ale niepokojąca jest ta zj🤬a moda na skrajną prawice. Większość dzieciaków tylko krzyczy hasła, których nie rozumie, a jak zapytasz o poglądy prawej czy lewej strony to najprawdopodobniej nie wybełkotają jednego w miarę ułożonego zdania.
Konto usunięte
2017-05-06, 3:06
Każda ideologia jest zła - jeden c🤬j, czy lewica, czy prawica. Każda ma trochę racji i trzeba się trzymać środka. ONR i Antifa to prawie to samo - tylko jedni to lewacy, a drudzy to prawacy. Obie grupy są niedoj🤬e i tyle.
Konto usunięte
2017-05-06, 8:09
pedrosam napisał/a:
Nie rozumiem.. w takim razie ugrupowania antyfaszystowskie są złe ? Wolisz faszystowskie, że piszesz "śmieć" z Antify ?
Co to za poj🤬a moda teraz na te gówna jak ONR czy Bosaki i inne Zawisze.. Ja p🤬le.
anitfa to JEST ugrupowanie faszystowskie
do tego jest o wiele bardziej kryminalna od onr. jest gdzies na poziomie B&H tylko nie umie sie nap🤬lac tak dobrze
Cyrk
2017-05-06, 9:09
ANTIFA stosuje metody faszystowskie, przemoc, a ich ideologia nie dopuszcza innych światopoglądów, ale nie są faszystami, bo ???
@up
...bo tak mówią
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ONRy i inne prawactwo jest sp🤬olone więc lepiej zutylizować jednych i drugich.
0:58 geny dały o sobie znać, rower podj🤬y
Konto usunięte
2017-05-06, 11:34
pedrosam napisał/a:
Wiem, że nie rozumiesz. ONRy czy inne MW to czyste sp🤬olenie, nie ma tu wątpliwości, ale jednak są klasę wyżej od Antify, bo nie nap🤬lają pokojowo nastawionych ludzi za poglądy czy ubrania.
Antifa jest ugrupowaniem faszystowskim, gdyż uważają, że tylko ich poglądy są właściwie i daję im to prawo do podporządkowania sobie innych ludzi przemocą. W latach 30 w Niemczech atakowani byli Ż🤬dzi, tak dzisiaj atakowani są konserwatyści, metody bardzo podobne, tylko target inny.
@Xaahaar
"ONR i Antifa to prawie to samo - tylko jedni to lewacy, a drudzy to prawacy. Obie grupy są niedoj🤬e i tyle."
Na odwrót Ci się napisało z tymi lewakami/prawakami.
orisuniek napisał/a:
Takich grubasów do policji przyjmują??Czym się sugerują?Że szybciej dogoni złodzieja czy ki h🤬j?Tak wiele pytań,tak mało odpowiedzi.
To policja stanowa
Konto usunięte
2017-05-06, 17:44
@eMJay8086 Fakt - późna godzina, jedyne wytłumaczenie.
Czy murzyn nie odjeżdża czasem na jego rowerze?