Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antyburactwo z bonusem
a................a • 2014-01-15, 23:08
Sytuacja autentyk z dzisiejszego poranka. Niby nic wielkiego, ale... No cóż, poczułem się bohaterem i przynajmniej ktoś to docenił, a i puenta była sadolowa... No, ale do rzeczy...

jadę sobie dzisiaj autobusem... no i udało mi się usiąść, żeby poczytać na książkę. W miarę dalszej jazdy zrobił się tłok wokół mnie, a że jeszcze siedziałem przy drzwiach, to zrobiło się bardzo ciasno.

Na którymś przystanku, kobitka co siedziała obok mnie, wstała i chciała wyjść - ale strasznie musiała się przecisnąć... i stał taki gówniarz jakoś w moim wieku, który coś tak jakby na złość nie ułatwiał jej sprawy, po prostu stał ze swoją torbą i patrzył się na nią cały czas, dosłownie tylko trochę się odsuwając...

Tamtej udało się wreszcie wyzwolić i wychodząc krzyknęła "można się przesunąć, a nie stać jak słup", a tamten w odpowiedzi że "jeszcze czego..."

ja już ciśnienie 220, bo akurat widziałem całą sytuację i pytam gościa czy jakbym ja tak przechodził, to byłby taki pyskaty... a tamten taki zesrany patrzy na mnie i nic nie mówi

A siedzący naprzeciwko Dziadek, po chwili wywalił puentę "no widzisz gówniarzu.. słabszych poniżasz, a przed silniejszymi klękasz"

Gość tak podkreślił to ostatnie słowo, że słyszałem tylko brechtnięcia w tle autobusu, a kierowca klaskał

Może kogoś to nie uśmieje, ale warto czasami buraków sprowadzić na ziemie, świat staje się lepszy i jeszcze można bonusy zebrać ;p

EDIT.
PS. Kumpel jak przeczytał ten post, kazał dopisać, że wyglądam jak nazol (nieumyślnie, maszynka do strzyżenia mnie zdradziła )
Zgłoś
e................t 2014-01-17, 23:59 8
Czy wszyscy na Sadolu jeżdżą autobusami? jeżeli sam osobiście nie jeżdżę autobusem, gdyż nie posiadam takowego zostaję zepchnięty na margines społeczności?
Zgłoś
KHOT 2014-01-17, 23:59
A głupia c🤬a powiedziała chociaż do młodego gościa "przepraszam" czy jakąkolwiek inną grzeczną prośbę żeby ją przepuścił, czy bez słowa się przepychała licząc że koleś telepatycznie się zorientuje?
Zgłoś
Meril 2014-01-18, 0:05 6
awangarda napisał/a:

(...)
i stał taki gówniarz jakoś w moim wieku
(...)

Sam po sobie pojechałeś
Zgłoś
stopro123456 2014-01-18, 0:06 1
tak na prawdę to zesrałeś się w majtasy i spuściłeś głowę w dół i jak na prawdziwego hipstera przystało dalej czytałeś książkę w autobusie jak by to k🤬a mało czytelni było
Zgłoś
endyy 2014-01-18, 0:10 6
łojezu, się prujecie jak stare kapcie.... więcej takich ludzi, którzy sprowadzają ślepą gównażerię do parteru! Dobre wychowanie nie boli...
Zgłoś
w................7 2014-01-18, 0:11
hmm autobus, klaszczący kierowca.. BongMana tu brakuje
Zgłoś
fundik 2014-01-18, 0:13 2
Więcej empatii, a dla prostaków i chamów pręt w dupsko. Piwko dla Ciebie...
Zgłoś
P................8 2014-01-18, 0:21 1
@up

Mówisz na niego gówniarz a może ma na imię Artur?

A tak serio,to jak p🤬da się pcha i nie zna magicznego słowa przepraszam,a koleś odsunął trochę torbę to co ona jeszcze liczy,że jej kapcia wyliże i czerwony dywan położy?Już nie szukajcie aż tak na siłę sensacji bo gdyby ten łeb wyciągnął nóż to byłby dzisiaj hard a nie c🤬jowa historia jak zwykle z dziadkami z super morałami,bijącymi brawo kierowcami autobusu i jak zwykle małolacie co to cham i prostak.A prawda taka,że te stare pryki to myślą,że im to wszystko wolno,przywileje na wszystko itd. Wszyscy płacą za bilet,więc niech mordę w kubeł uwalą bo taka babka całe dnie siedzi na przystankach,autobusach,kościłach i c🤬j wie gdzie jeszcze a taki młody koleś może nap🤬la 20 godzin do domu bez odrobiny snu, może k🤬a pracował w nocy i wraca wyj🤬y jak kucyk po dożynkach?Ale c🤬j nikt nie pomyśli o nim tylko te stare k🤬y się liczą co tylko zrzędzą na wszystko,nic nie wnoszą do społeczeństwa prócz monitorowania osiedla nocami i siedzenia gdzie się k🤬a da.

Trafiają kosy na kamień a raczej kozaki które myślały,że są kamieniami na kosy i później mamy ciekawe materiały na hardzie
Zgłoś
Iperyt669 2014-01-18, 0:23
Mówi się przepraszam buraki, jak ktoś sie na mnie pcha jak p🤬lony słoń to też nie ruszam sie na centymetr, trochę kultury chamy.
Zgłoś
m................c 2014-01-18, 0:24 11
Zgłoś
a................0 2014-01-18, 0:32 3
W całej opowieści brakuje jednego -- czy owa "kobitka" przeciskała się, jak większość buraków w autobusie, czy grzecznie powiedziała "przepraszam" i dopiero wtedy ten "gówniarz" jej nie przepuścił?

Bo wiesz, jak ktoś się przepycha łokciami bez słowa, to zagradzam drogę, patrzę się głęboko w oczy i mówię "słucham".
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-18, 1:37
W trakcie oklasków z strony kierowcy w tle dochodziły cię coraz do głośniejsze krzyki ''znów zaspałeś buraku Wstawaj"
Myślisz sobie , krzyki owe znanego głosu , ale ni jak pasują do sytuacji .
Po kolejnej serii niepokojących głosów , nagle otwierasz oczy i ku twym zdziwieniu ciągle leżysz w różowej piżamie , a jakże tajemnicze głosy stają się już całkowicie znaną codzienną rutyną twojej matki .

No z takim o to zakończeniem będziesz mógł na przyszłość dzieciom bajki na noc opowiadać
Zgłoś
n................z 2014-01-18, 2:13 2
#1. Jakiś Ty k🤬a waleczny wyskakiwać do słabszego - dla Twojej informacji nikomu tym na sadolu nie zaimponujesz, tu koledzy widzieli nie jedno. A dziewczyny mają większe fiuty od Ciebie, więc też zainteresowane nie będą.

#2. Gdyby młodzian jechał ze starszym bratem to byś dostał TUBĘ NA PYSIA w około 0,3s po tym jak strugałeś Kapitana Cebulaka.

#3. Mówi się przepraszam, a nie się przeciska na siłę bo mój przystanek.

#4. I jeżeli ta opowieść jest prawdziwa (w co szczerze wątpię), to dziadek siedziałby z mordą na kłódkę.

#5. Kto Ci k🤬a dał te 91 piw.. no kto?
Zgłoś
F................m 2014-01-18, 2:48
awangarda, w jakim mieście jechałeś tym autobusem?
Zgłoś
andyq 2014-01-18, 3:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie