Miałeś tu ostatnio panią bizneswoman Z Sosnowca. W (nie) jej domu wyglądało identycznie. Czemu zatem się dziwić?
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
Zwykły fan coca-coli i jajek.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
On zbierał te butelki i znosił do domu. Jakby sam wypił tyle koka koli, to by nie mógł swoją tłustą dupą wstać z łóżka
No i ważne, że nie śmierdzi.
No i ważne, że nie śmierdzi.
Fiu Fiu . Zazdrostka widzę trochę na forum ,bo koleś wypił kolki za kilka milionów rubli przegryzł na kiblu lejsami i robi kogel mogel w wannie .A tak poważnie to jest takich miejsc bardzo wiele bo powody są różne od chorób przez j🤬ie w dekiel całe dnie do zwykłego k🤬a lenistwa
kacapa to znaczy że ukraińca brudasa ? no tak racja w sumie patrząc na ten motłoch pracujący u nas na budowach i na k🤬y na ulicach nie dziwota.
Yebie tam pewnie bardziej niż w murzyńskiej chacie. Na front go do Bachmuta, ukraińskiej amunicji spokojnie wystarczy na utylizację.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.