Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:34
Może nie na czasie, ale dopiero teraz znalazłem ten filmik.

Apel gen. Zbigniew Ścibor-Rylski, z okazji rocznicy wybuchu powstania warszawskiego do tłumu kibiców.
Nie wiem jak do was, ale do mnie przemawia sto razy bardziej niż transmitowane w TV coroczne p🤬lenie prezydenta czy też premiera.

Ciekawe że takich kibiców nigdy w TV nie pokazują.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-20, 16:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
katarq 2011-08-20, 17:20
Przeglądam sadistica od dłużeszgo czasu, to jest mój pierwszy post, oraz pierwsze piwo dla tego filmu. Ciary po plecach...
Zgłoś
Hunter562 2011-08-21, 8:05
Wy wszędzie jakąś manipulacje widzicie. Gosciu dobrze gada i tyle..
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-21, 11:24
Najjaśniejszy Pan Kozogłowy napisał/a:

Tu nie trzeba jej widzieć, bo ślepy by ją dostrzegł.

Jestem ciekaw o ile mniej piw i ciar wywołałby ten filmik gdyby nie ta śmiszna muzyczka w tle. Na prawdę jestem przekonany, że 200 to by był maksimum

Jesteś typowym prowokatorem, ale nie będę Cię obrażał, tylko tak dla ścisłości, trochę mało wiesz o powstaniu, fakt rząd się wydurnił, ale tu nie nie chodzi o to kto popełnił błąd.

Przeczytaj sobie co mogło by się stać gdyby nie to powstanie, plan czystek etnicznych, prawdopodobnie gdyby nie Ci ludzie to obecnie na miejscu Warszawy były by niemieckie pola uprawne, albo po prostu pustkowie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-21, 11:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
androgenius 2011-08-21, 14:39 3
Sram na te wasze propagandowe filmiki i wydumany patriotyzm,stek bzdur w estetycznej oprawie mający się odwołać do zaszczepionych w polaczkach wzorców myślowych.
Zgłoś
omgwtflol 2011-08-23, 22:49 1
Hauer88 napisał/a:

Żałosne, żałosne, ŻAŁOSNE - tak pokrótce można skomentować Twoje "oświecone" wywody. Za dużo propagandy oglądasz/czytasz/słuchasz i stąd taki zidiociały tok myślenia z Ciebie emanuje. Szkoda.

Pozdrawiam

Śmierdzisz gównem. Pozdrawiam.
Zgłoś
janek2121 2011-08-23, 23:42 1
Zgłoś
omgwtflol 2011-08-24, 15:22 1
Zgłoś
janek2121 2011-08-24, 23:32
Zgłoś
omgwtflol 2011-08-25, 11:07
janek2121 napisał/a:

Po czym zakładasz ,że jestem dzieckiem ?

Jak dorośniesz to też będziesz to zauważał.
Zgłoś
Hunter562 2011-08-25, 18:53
Zamknąć japy!
Chcecie sobie na starych wyrzucać (albo jedna strona chociaż) to wypieprzać na PW/SB/GG/NK-talk.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-26, 21:26
omgwtflol napisał/a:

Śmierdzisz gównem. Pozdrawiam.

Świetnie. Tego się można było spodziewać po tępej istotce - obrzucanie mięsem jest zajebiste w gimnazjum.
Zgłoś
golden8426 2011-09-04, 18:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-17, 9:33 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem