Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-16, 11:56 2
jaczuro napisał/a:

.....

blablalbalbla... ..
bla bal balabla
babla bla bla
.... bla...

Mógłbym jeszcze dużo pisać o tym, ja ludzie mają poprane mózgi i nie potrafią myśleć krytycznie.

Dobrze, że się w porę opamiętałeś..
Zgłoś
Domb3k 2012-06-16, 12:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juki 2012-06-16, 12:54
Troche fail w tym filmiku, bo na bramce bedzie stac Tyton zamiast Szczesnego, ale i tak filmik kozak
Zgłoś
piotrek6896 2012-06-16, 12:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 12:59 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:05
Nikt mnie nie nazywał ciotą, bo jak każdy - gralem ze wszystkimi. Co nie znaczy, że to lubiłem, był to jakis przykry obowiązek. Wolałem inny sport i już.

I przypomniales mi wlasnie o czyms
Grając w szkole w piłkę, od podstawówki do LO, stałem na bramce - nie z przymusu, tylko sam na nia szedłem. Nie lubię biegać. Uwierz mi bądź nie - ale ZAWSZE wybierano mnie jako pierwszego. Składy były różne, lecz ze mną w drużynie nie szło przegrać. Nie puszczałem bramek, co najwyżej była wygrana albo remis. Nawet w jakichś miedzyszkolnych zawodach nasza klasa dawała radę, głównie remisami 0:0...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:06
@jaczuro jak możesz porównywać mecz piłki nożnej do rozmów w toku, ciekawe. No fakt, polskim sportem narodowym powinna być siatkówka, a piłka nożna faktycznie jest wbijana do głowy od małego bo... jest prostsza. Noe przecież nie dasz dzieciakom w podstawówce łuków albo nie pójdziesz z nimi na basen bo a) pozabijają się b) takie są polskie realia.

No ale jak porównujesz jakiegoś znanego piłkarza do Gessler albo innej tępej dzidy no to faktycznie wyjdź czasem z domu

Jak można kibicować? Jak można siedzieć przed TV i oglądać mecz? Ano można, szczególnie na takiej imprezie jak Euro.

Koniec, idź oglądać łucznictwo ;]
Zgłoś
Stranuh 2012-06-16, 13:07
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:13
jaczuro napisał/a:

Nikt mnie nie nazywał ciotą, bo jak każdy - gralem ze wszystkimi. Co nie znaczy, że to lubiłem, był to jakis przykry obowiązek. Wolałem inny sport i już.

I przypomniales mi wlasnie o czyms
Grając w szkole w piłkę, od podstawówki do LO, stałem na bramce - nie z przymusu, tylko sam na nia szedłem. Nie lubię biegać. Uwierz mi bądź nie - ale ZAWSZE wybierano mnie jako pierwszego. Składy były różne, lecz ze mną w drużynie nie szło przegrać. Nie puszczałem bramek, co najwyżej była wygrana albo remis. Nawet w jakichś miedzyszkolnych zawodach nasza klasa dawała radę, głównie remisami 0:0...

Wybacz, ale pogubilem sie juz. Dla mnie to mile wspomnienia ktore jednak sprawilby ze podchodziilbym do pilki noznej chociazby neutralnie.

Chyba sam sobie powoli zaprzeczasz jaczuro.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:26
@Up - nie zrzucam winy na piłkę, mówię głównie o sporcie. w stanach tak mają z rugby, baseballem lub, NBA, NHL (nie lubisz któregoś w stanach - ciota), u nas jest piłka nozna. Osobiście wolałem grać w pingla, siatkę ew. kosza. Nawet ręczną - po prostu jestem bardziej sprawny manualnie. Ale u nas nie ma zbytnio wyboru - noga i już.

@edek_5
Zacząłem patrzeć z innej perspektywy i takie wnioski są dosyć logiczne.
Piłkarze są promowani jak celebryci, nic w tym nowego. Ot, Beckham skasował ogromną kasę za reklamie Gilette (idol niejednego faceta, bożyszcze kobiet). Biznes i marketing. Chuck Norris wziął niemałą kase za reklamę w jakimś tam naszym banku, nawet nielubiani celebryci się udzielają (Karolak), bo muszą być tacy, których się kocha oraz tacy, których się nienawidzi. A to wszystko duża kasa.
Przyznasz, że ktoś zapłaciłby ogromne pieniądze za to, by zobaczyć np. Wojewódzkiego w reklamie proszku do prania.
Albo za transfer najpopularniejszego piłkarza Barcelony do wrogiego Reala. Toż to byłby szok! Istna burza! Byłoby o czym gadać, prawda?
W męskim towarzystwie porównywalnie do... nie wiem... spotkania Frytki i Dody w programie u Drzyzgi. widzisz podobienstwo?

Korupcja i przekręty nie tylko w PZPN sa na porządku dziennym. Uważam, że od kilkudziesięciu lat "sporty" w mediach nie mają nic wspólnego z prawdziwym sportem i rywalizacją.

mr.knowhow napisał/a:

Wybacz, ale pogubilem sie juz. Dla mnie to mile wspomnienia ktore jednak sprawilby ze podchodziilbym do pilki noznej chociazby neutralnie.

Chyba sam sobie powoli zaprzeczasz jaczuro.

Bo mi nie chodzi o piłke nozna samą w sobie, tylko o całą otoczkę jaka jest na nim (i każdym innym sporcie) zbudowana.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:31
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:36
jaczuro napisał/a:

@Up - nie zrzucam winy na piłkę, mówię
Bo mi nie chodzi o piłke nozna samą w sobie, tylko o całą otoczkę jaka jest na nim (i każdym innym sporcie) zbudowana.

No coz, chcac czy nie chcac to jest i bedzie najpopularniejszy sport na starym kontynencie, no chyba ze powroca walki gladiatorow, momentalnie zdetronizuja pilke ^^
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:41
No widzisz, zlinczowali Cie
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-16, 13:41
mr.knowhow napisał/a:

No coz, chcac czy nie chcac to jest i bedzie najpopularniejszy sport na starym kontynencie, no chyba ze powroca walki gladiatorow, momentalnie zdetronizuja pilke ^^

A widzisz, po części ma wrócić, ale jakos cicho na ten temat.
FFL - Fight Football League, masz linka nawet.
fightfootball.tv/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem