Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

.....
blablalbalbla... ..
bla bal balabla
babla bla bla
.... bla...
Mógłbym jeszcze dużo pisać o tym, ja ludzie mają poprane mózgi i nie potrafią myśleć krytycznie.
Dobrze, że się w porę opamiętałeś..

I przypomniales mi wlasnie o czyms

Grając w szkole w piłkę, od podstawówki do LO, stałem na bramce - nie z przymusu, tylko sam na nia szedłem. Nie lubię biegać. Uwierz mi bądź nie - ale ZAWSZE wybierano mnie jako pierwszego. Składy były różne, lecz ze mną w drużynie nie szło przegrać. Nie puszczałem bramek, co najwyżej była wygrana albo remis. Nawet w jakichś miedzyszkolnych zawodach nasza klasa dawała radę, głównie remisami 0:0...

No ale jak porównujesz jakiegoś znanego piłkarza do Gessler albo innej tępej dzidy no to faktycznie wyjdź czasem z domu

Jak można kibicować? Jak można siedzieć przed TV i oglądać mecz? Ano można, szczególnie na takiej imprezie jak Euro.
Koniec, idź oglądać łucznictwo ;]

Nikt mnie nie nazywał ciotą, bo jak każdy - gralem ze wszystkimi. Co nie znaczy, że to lubiłem, był to jakis przykry obowiązek. Wolałem inny sport i już.
I przypomniales mi wlasnie o czyms![]()
Grając w szkole w piłkę, od podstawówki do LO, stałem na bramce - nie z przymusu, tylko sam na nia szedłem. Nie lubię biegać. Uwierz mi bądź nie - ale ZAWSZE wybierano mnie jako pierwszego. Składy były różne, lecz ze mną w drużynie nie szło przegrać. Nie puszczałem bramek, co najwyżej była wygrana albo remis. Nawet w jakichś miedzyszkolnych zawodach nasza klasa dawała radę, głównie remisami 0:0...
Wybacz, ale pogubilem sie juz. Dla mnie to mile wspomnienia ktore jednak sprawilby ze podchodziilbym do pilki noznej chociazby neutralnie.
Chyba sam sobie powoli zaprzeczasz jaczuro.

@edek_5
Zacząłem patrzeć z innej perspektywy i takie wnioski są dosyć logiczne.
Piłkarze są promowani jak celebryci, nic w tym nowego. Ot, Beckham skasował ogromną kasę za reklamie Gilette (idol niejednego faceta, bożyszcze kobiet). Biznes i marketing. Chuck Norris wziął niemałą kase za reklamę w jakimś tam naszym banku, nawet nielubiani celebryci się udzielają (Karolak), bo muszą być tacy, których się kocha oraz tacy, których się nienawidzi. A to wszystko duża kasa.
Przyznasz, że ktoś zapłaciłby ogromne pieniądze za to, by zobaczyć np. Wojewódzkiego w reklamie proszku do prania.
Albo za transfer najpopularniejszego piłkarza Barcelony do wrogiego Reala. Toż to byłby szok! Istna burza! Byłoby o czym gadać, prawda?
W męskim towarzystwie porównywalnie do... nie wiem... spotkania Frytki i Dody w programie u Drzyzgi. widzisz podobienstwo?
Korupcja i przekręty nie tylko w PZPN sa na porządku dziennym. Uważam, że od kilkudziesięciu lat "sporty" w mediach nie mają nic wspólnego z prawdziwym sportem i rywalizacją.
Wybacz, ale pogubilem sie juz. Dla mnie to mile wspomnienia ktore jednak sprawilby ze podchodziilbym do pilki noznej chociazby neutralnie.
Chyba sam sobie powoli zaprzeczasz jaczuro.
Bo mi nie chodzi o piłke nozna samą w sobie, tylko o całą otoczkę jaka jest na nim (i każdym innym sporcie) zbudowana.

@Up - nie zrzucam winy na piłkę, mówię
Bo mi nie chodzi o piłke nozna samą w sobie, tylko o całą otoczkę jaka jest na nim (i każdym innym sporcie) zbudowana.
No coz, chcac czy nie chcac to jest i bedzie najpopularniejszy sport na starym kontynencie, no chyba ze powroca walki gladiatorow, momentalnie zdetronizuja pilke ^^

No coz, chcac czy nie chcac to jest i bedzie najpopularniejszy sport na starym kontynencie, no chyba ze powroca walki gladiatorow, momentalnie zdetronizuja pilke ^^
A widzisz, po części ma wrócić, ale jakos cicho na ten temat.
FFL - Fight Football League, masz linka nawet.
fightfootball.tv/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie