Życzenia świąteczne od Apetora z polskim akcentem
podpis użytkownika
zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić
100 LAT w zdrowiu i wątroby z ołowiu.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
przesk🤬ysyn, niezniszczalny
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Biały Bocian to najlepsza wódka i do tego niedroga.
Zabawne ... robili zarzutkę by gościa ratować bo zapijał się aż organizm pop🤬lił się to teraz wyszedł z szpitali i dalej chleje a debile dalej zapłacą za jego leczenie xD Lekarze itp muszą być happy że tylu debili składa się na ich wypłatę
Asuritta napisał/a:
Zabawne ... robili zarzutkę by gościa ratować bo zapijał się aż organizm pop🤬lił się to teraz wyszedł z szpitali i dalej chleje a debile dalej zapłacą za jego leczenie xD Lekarze itp muszą być happy że tylu debili składa się na ich wypłatę
Wieczorem pomodle się za ciebie żebyś budząc się rano miał wyższy sufit.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
Asuritta napisał/a:
Zabawne ... robili zarzutkę by gościa ratować bo zapijał się aż organizm popie**olił się to teraz wyszedł z szpitali i dalej chleje a debile dalej zapłacą za jego leczenie xD Lekarze itp muszą być happy że tylu debili składa się na ich wypłatę
Gość nie miał problemów zdrowotnych związanych z alkoholem. Ma założoną stomię (chyba tak to się nazywa), ale pić może i żyje dobrze.
Że pił polski alkohol to już widziałem a jak mają się polskie akcenty przy tablicy rejestracyjnej w jego Volvo?
szczecińsko-policki klub morsy na koszulce

to w sumie nie tak daleko wypoczywa...
Konto usunięte
2020-11-22, 21:24
Faceta przy życiu trzymają wyłącznie te lodowate kąpiele
A Wy sk🤬ysyny czepiliscie się poligona sześć. Mojego ulubionego z grona kilku użytkowników z🤬bistika. H🤬j mnie interesuje że pewnie jest pod innym nickiem zalogowany. Dużo zdrówka dla Apetora, fantastico i poligona
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Dziwny i pokręcony, ale lubie go oglądać.
I sam bym się napił wódki w takim lodzie.
Trochę dziwny ten film. Nie wiem jaki ma przekaz ale może więcej pić maja Polacy hehe
@DużyK🤬s
Bocian najlepsza wódka? Znam lepsze, chociażby
Stumbras !!
Ma koszulkę z klubu morsowego do, którego uszczęszczam xD