Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Apokalipsa w Gliwicach
Grillowany • 2014-01-23, 1:25
Z tego co zauważyłem to jeszcze nie było, a rzecz naprawdę śmieszna. Co zadziwia jeszcze bardziej - to nie Sosnowiec, a moje Gliwice, takie piękne.

Otóż - kilka dni temu na portalu "Twoje Gliwice" na pejsbuku natrafiłem na filmik, gdzie po jednym z osiedli jeździ właśnie taki wynalazek i zapowiada nadchodzącą apokalipsę. Myślę jednorazowa akcja, wstawię to na sadola, wiadomo, jechanie po kościele w modzie, będą piwa. Zapomniałem, ale dzisiaj znowu, wspomniany wyżej portal, przypomniał mi o danym filmie. No to teraz nie mogłem się oprzeć.

Dodam również, że z wiadomości na "Gliwice 112" wynika, iż samochód został zatrzymany przez policję i został wycofany z ruchu.

Wiadomo, dużo sadyzmu w tym nie ma, chociaż sprawa poj🤬a maksymalnie. A więc strzeżcie się ludzie, apokalipsa nadchodzi .

p.s. dajcie k🤬a jakieś browary po znajomości, bo ostatnio coś sucho u mnie na profilu .
Zgłoś
x................n 2014-01-23, 14:57
ja również potwierdzam. Oglądam Sadola i tylko sadola! Widziałem to tutaj ale szukać nie bede! Do roboty!
Zgłoś
N................d 2014-01-23, 15:24
No k🤬a coraz mniej ludzi w kościele to musi jakoś wyłapywać kolejnych idiotów.
Zgłoś
k................o 2014-01-23, 15:45
widziałem to gówno wczoraj w chorzowie na 3go maja o 14stej. Myślałem ze się wyjeb*e ze śmiechu!
Zgłoś
broniu 2014-01-23, 17:43
Koniu HH napisał/a:

widzisz pajacu w twoich gliwicach szwędają się fajfusy z megafonem ogłaszając koniec świata w Sosnowcu tak nie mam Śmiejecie się z patriotycznego dużego I nowoczesnego miasta (fakt faktem przestępczego ale każde miasto ma swoje mankamenty) bo to modne a sami jesteście z wiosek gównem śmierdzących i wyp🤬dowa typu gliwice.

Sosnowca nawet papież nie da rady uratować, a co dopiero zwykły druid z almery
Zgłoś
Usama 2014-01-23, 17:50
Nieopodal mojego mieszkania stoi on sobie na parkingu.
Zgłoś
Grillowany 2014-01-23, 18:03
Koniu HH napisał/a:

widzisz pajacu w twoich gliwicach szwędają się fajfusy z megafonem ogłaszając koniec świata w Sosnowcu tak nie mam Śmiejecie się z patriotycznego dużego I nowoczesnego miasta (fakt faktem przestępczego ale każde miasto ma swoje mankamenty) bo to modne a sami jesteście z wiosek gównem śmierdzących i wyp🤬dowa typu gliwice.

Zabolalo Koniu? Mialo , w koncu jestes z Sosnowca. Ale nie boj sie, nawet apokalipsa was ominie .

By the way ... nawet za teksty o piwie dla beki dostaje sie ostrzezenia?
"4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane."
Zgłoś
abdul 2014-01-23, 18:52
ha! mijalem kiedys to auto na ulicy

podpis użytkownika

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
gienia777 2014-01-23, 19:36
Wrocławska rejestracja....tutaj też to jezdzilo.....co za wstyd.
Zgłoś
LaTos 2014-01-23, 19:47
gazetawroclawska.pl/artykul/996071,zapowiedz-apokalipsy-we-wroclawiu-b...

Co Ty wiesz o apokalipsie.
Zgłoś
Lesiu106 2014-01-23, 20:39
Z tego co wiem to jeździ po większym obszarze. Jakiś czas temu widziałem go w moim mieście, 20km od Legnicy (woj. Dolnośląskie).
Zgłoś
brakmaila 2014-01-23, 22:06
w 42-200 też j🤬iec był - BOJEM SIEM
Zgłoś
Angius 2014-01-24, 2:16
Jakaś sekta, czy ki c🤬j? Niedawno identyczny u mnie pod oknem jeździł, szkoda, że nie nagrałem, byłyby darmowe piwa na Sadolu.

podpis użytkownika

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
k................y 2014-02-05, 20:43
Po Lesznie(woj. Wielkopolskie) jeździ ostatnio takie coś z Jezusem i krzyżem. Przez głośnik słychac o końcu świata, jak i opamiętnaiu się. Pozostawiam bez komentarza
Zgłoś
j................7 2014-02-05, 20:53
ja p🤬le
Zgłoś