Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-04-17, 0:29 1
wszyscy ktorzy sa za tym obrazkiem z j🤬ego kwejka....wielki bolc w dupe! k🤬a h🤬j mnie obchodza(i sadystow stad) obchodza araby!
@ranger co ty p🤬lisz...h🤬j z tymi cywilami...przeciez to muzlumanie wiec wiesz....gowno sie splukuje w kiblu a nie nad nim placze
Zgłoś
Ranger 2013-04-17, 0:42 2
Cytat:

@ranger co ty p🤬lisz...h🤬j z tymi cywilami...przeciez to muzlumanie wiec wiesz....gowno sie splukuje w kiblu a nie nad nim placze

Wiesz, taki muzułmanin to chociaż potrafi kebaba zrobić i zr🤬ać kozę. A ty nawet poprawnie po polsku nie potrafisz pisać więc... spływaj
Zgłoś
aopia 2013-04-17, 0:47
Ponieważ na Bliskim Wschodzie żyją ekstremiści i jest wojna(walki zbrojne przynajmniej)?
A w US jest pokój?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-17, 1:11
Ranger jestes przykladem jak debil moze innych wyzywac od debili myslac ze sam nie jest debilem. Mam nadzieje ze wybuduja ci kiedys meczet pod chata a stara obleja kwasem (zgadnij kto a dla podpowiedzi dodam, że szmatoglowi) nie porównuj ko🤬ow do ludzi bo to sa zwykle zwierzeta szturmem starajace sie aby religia, której sami nie rozumieją stala sie dominujaca. Zalewaja Europe swoimi c🤬tymi strajkami a takie wycieruchy jak ty jeszcze im wspolczuja. Pomysl o swoich dzieciach jak dostaja wp🤬l za kolor skóry od islamskich pomazancow rozj🤬ych po calym starym kontynencie doprowadzajac go do ruiny przez to ze teraz kiedy jeszcze jest czas nic nie robimy sobie z tego ze w takich Niemczech jest ich tyle co qrwa niemcow no ja jebie heloł. A może ty tez jestes zwykłym szmatoglowym trolem polewajacym swoja stara kwasem bo jak tak to sp🤬alaj do Azji i zabierz swoich brudnych ziomkow!
Zgłoś
Ranger 2013-04-17, 1:34
aopia napisał/a:

Ponieważ na Bliskim Wschodzie żyją ekstremiści i jest wojna(walki zbrojne przynajmniej)?
A w US jest pokój?

USA jest w stanie wojny z terroryzmem, którą zresztą sami wypowiedzieli. Gdyby Al-kaida wysadziła desant na wybrzeżu Stanów Zjednoczonych to byłoby to zgodne z każdym wojennym prawem międzynarodowym.
Stwierdzenie zatem, że w USA panuje pokój jest z leksza lekkomyślne.

@Draq, nie będę tego komentował w myśl zasady ''nigdy nie dyskutuj z debilem[...]''. Masz c🤬jowe pojęcie o temacie i tylko powtarzasz jakieś wyświechtane i po prostu nudne hasła, których nie do końca rozumiesz. No, ale ludzie niepoczytalni tak już mają, więc nie ma się czego czepiać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-17, 2:11
Ja myślę, że c🤬tych trzeba zabić !!!
Zgłoś
arturkmak 2013-04-17, 13:35
jest roznica jesli c🤬ci sie zabijaja nawzajem u siebie a jest roznica jak capaty przebywa tysiace mil zeby zamordowac kilku niwinnych przedstawicieli naszej cywilizacji pajacu!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-17, 13:47
Tam trwa wojna, wiec to normalne ze ludzie walcza i gina. Ci ktorzy niechca brac udzialu w przedstawieniu, dostaja bilet do Europy i chojny socjal. W Bostonie nikt nikogo sie nie pytal, w miejscu gdzie ludzie czuli sie bezpiecznie, gdzie nikt sie nie spodziewal, jebnelo... I dlatego o tym mowia. Jednak zastanawia mnie czy to znow jakas proba wprowadzenia nowego prawa przez USA, czy slabo zaplanowana akcja terrorystow.
Jeden polak chcial sie wyjebac pod bialym domem, w Bostonie wybuchaja bombki na telefon, a k🤬a jakos sejm w Polsce nadal stoi nienaruszony...
Zgłoś
Adulka 2013-04-17, 18:08
bo ameryka ma monopol na największe tragedie. teraz będa biagać upamiętniające maratony, ku*$#a

Zgłoś