pyotreck napisał/a:
Ukrainiec taką puszeczke to by siekierą otworzył a zawartość widłami zjadł.
Czy coś nie tak napisałem bo tak dziwnie patrzycie???
Tak, ruski trolu, na pewno.
A nie powinien najpierw otworzyć?
No chyba, że tam w tej ruskiej armii sami dywersanci są. Ruski żołnierz nie dość, że głodny to jeszcze poparzony i zdradza swoją pozycję. Ja p🤬lę, k🤬a mać!
No chyba, że tam w tej ruskiej armii sami dywersanci są. Ruski żołnierz nie dość, że głodny to jeszcze poparzony i zdradza swoją pozycję. Ja p🤬lę, k🤬a mać!
kamuha napisał/a:
stare przysłowie „ uderz w stół, a kacapskie onuce się odezwą” sprawdza się po raz kolejny.
Chciałbym zobaczyć jak jakiś ukr ci starą p🤬li na twoich oczach, ot taka fantazja

Wiewór napisał/a:
Hahhaha o k🤬a jakie śmieszne. Bo to nawiązanie do Wołynia czacie?! Hahahaha siekiera i widły.
Stalin zaj🤬 kilkadziesiąt milionów ludzi i podzielił świat na pół na 50 lat ale stulejki prawicowe ciagle o tym zapominają.
Zamknij mordę. Zabijali ludzi sk🤬ysyny ale się nad nimi nie pastwili, nie to co te zwierzęta z Ukrainy.
PhantomMask napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jak jakiś ukr ci starą p🤬li na twoich oczach, ot taka fantazja
To że twoją starą na twoich oczach p🤬lą cz🤬chy bo dopiero wtedy ci staje nie znaczy że na siłę musisz przekonywać do tego innych debilu
PryszczatyJeż napisał/a:
Zamknij mordę. Zabijali ludzi sk🤬ysyny ale się nad nimi nie pastwili, nie to co te zwierzęta z Ukrainy.
Brawo zostałeś idiota miesiąca.
A słyszałeś co robił chociażby dzierzynski?
Onuco?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway