Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Arab w barze
BongMan • 2015-05-05, 12:13
Wchodzi Arab do baru. Siada przy stoliku i zauważa siedzącego w rogu Ż🤬da. Wstaje i woła:
– Barman, kolejka dla wszystkich w knajpie. Wszystkich z wyjątkiem tego pieprzonego Ż🤬da w rogu.
Ż🤬d tylko się uśmiechnął i wrócił do swoich papierów. Wkurzony Arab po kilku minutach powtarza:
– Barman, jeszcze jedna kolejka dla wszystkich. Oczywiście z wyjątkiem Ż🤬da.
Stary Ż🤬d ponownie skomentował zachowanie Araba uśmiechem i wrócił do pracy. Rozwścieczony Arab ponownie zwraca się do barmana:
– Barman, co jest z tym cholernym Ż🤬dem? Obrażam go, dwa razy stawiam wszystkim tylko nie jemu, a on się uśmiecha.
– To jego knajpa.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bleblebator1 2015-05-05, 16:09
@ pietras_ja
A w każdym rogu knajpy wiadro ze świńskim smalcem

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Hesbollah 2015-05-05, 19:46
Dooobry kawał, a BongMan zawsze w formie

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
Pawelek92 2015-05-05, 20:40
czytałem z miesiąc temu ten kawał, ale j🤬 to - jest c🤬jowy dla mnie bo po przeczytaniu dwóch zdań wiedziałem jak się skończy :/
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-05, 23:22
ten kawał jest śmieszny tylko dla niedojebów mózgowych . ludzie powyżej IQ psa się nawet nie uśmiechną , ludzie poniżej wiadomo a poniżej poziomu pułapu znajduję się BongSram .

Arab w barze z ż🤬dem ?( to jest k🤬a nie możliwe )
arab stawiający kolejkę , arab obrażający ż🤬da , ż🤬d nie pozywający araba po pierwszej obrazie.

jeszcze niechcący cI k🤬o piwo dałem obyś zdechł z k🤬sem w dupie
Zgłoś
Konto usunięte 2015-05-05, 23:33 1
@up
Ohohohohohoho ból dupki.
Zgłoś
patryczek803 2015-05-06, 2:52
@2x up Naucz się pisać. Niemożliwe razem!
Zgłoś