Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogarnij się i nie używaj więcej wyrażenia "polaczki" pajacu. A jak masz już zamiar to nie pisz w języku polskim bo przynosisz wstyd.
johnny.johnny
oj tak polaczki zazdrość zżera co nie? niejeden z was by miałby ciepłą zupę w gaciach w tym samochodzie, i zaraz ktoś wyjedzie że to brudy ale te brudy mają rytuały higieniczne opisane w koranie i są czystsze niż wy, ah ta mentalność zakompleksionego polaczka, krowy doić goje!
to, że twój stary jest arabem i zawsze myje dupę tylko prawą dłonią nie upoważnia cię do wydawania opinii o jego rzekomej czystości.
oj tak polaczki zazdrość zżera co nie? niejeden z was by miałby ciepłą zupę w gaciach w tym samochodzie, i zaraz ktoś wyjedzie że to brudy ale te brudy mają rytuały higieniczne opisane w koranie i są czystsze niż wy, ah ta mentalność zakompleksionego polaczka, krowy doić goje!
Za tych ''polaczków'' na hardzie na pewno znalazło by się miejsce dla twojego zdechłego truchła śmieciu. A na twój koran i brudasów sram. ps. lubie kebab

Na szczęście nie mieli zapiętych pasów

johny synu diabła i motopompy skąd ty niby tak wszystko wiesz? A co do koranu to może "rytuały higieniczne" mają ale liczy się interpretacja czyli prawo do r🤬ania małżonki parę godzin po śmierci i ślub z 11latką, dlatego to brudasy konkretne pomijając wyjątki. a z polaczkami lepiej przyhamuj wodoroście bo nie wiesz co wygadujeszoj tak polaczki zazdrość zżera co nie? niejeden z was by miałby ciepłą zupę w gaciach w tym samochodzie, i zaraz ktoś wyjedzie że to brudy ale te brudy mają rytuały higieniczne opisane w koranie i są czystsze niż wy, ah ta mentalność zakompleksionego polaczka, krowy doić goje!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie