📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Cytat:
3 sekundy po filmiku cala wódeczka arbuzowa na dywanie razem z tym arbuzem i z wczorajszym obiadem
ta, akurat. 2:44-2:45 wcale nie robili stop klatki

musieli użyć miarki, żeby w dobrym miejscu narysować drugą kreskę tworzącą krzyżyk (środek arbuza)

Napalony_Cygan napisał/a:
Nie widziałeś cięcia? Ten baran już miał więcej takich filmików, w których udaję, że na raz wypja flaszke.to nie ten idiota co wali cala flaszke naraz ?
Może zmień tytuł z "Arbuzowa wódka" na "Wódka z arbuza"
Więcej sensu i "żartu" w tym będzie...
Więcej sensu i "żartu" w tym będzie...
Mogli dodać jeszcze filmik 20 minut po wypiciu arbuzówki ; )

Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
gnat8 napisał/a:
Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
Według Twojego toku myślenia popijanie wódki sokiem jest w porządku ale dolewanie wódki do soku już nie? No chyba że w ogóle popijanie sokiem też jest gejowe i zapijasz wódkę wódką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie