📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

elGrand3 napisał/a:
a ty jesteś kawałkiem suszu.
I ściółki leśnej
krachu napisał/a:
erniii, z naszej perspektywy jest prawy. Więc nie bulwersuj się.
aha, czyli jak sprzedajesz auto i staniesz na przeciwko niego, to w ofercie napiszesz, że kierownice masz po prawej stronie?
Powtórze drugi raz, mam nadzieję, że teraz do Ciebie dotrze - JESTEŚ IDIOTĄ

erniii napisał/a:
To jest lewy idioto.
-Jesteś pewien ? "idioto"...

d(-_-)b~ napisał/a:
jakbyś nie porobił kółek to nie zauważyłbym tego...

[ Komentarz dodany przez: d(-_-)b~: 2011-08-18, 08:47 ]

xD bez komentarza najbardziej mi się podoba lewitujący kolczyk

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie