Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że to arcydzieło to tylko popiersie (prawie rzymskie), ale zaraz jakaś flodzia zapoda dolną połowę tego tworu na hardzie.
To jest jakaś lewacka przedszkolanka czy coś
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
Upośledzanie się z własnej woli to zdecydowanie choroba psychiczna.
McSadol napisał/a:
k🤬a co to jest ...
To NOWOCZESNOŚĆ, wy zaściankowe ciołki!
C🤬j tam, też jestem zaściankowym ciołkiem i w obecnej sytuacji- jestem z tego dumny.
Pies j🤬 taką nowoczesność. Miały być latające samochody, a są nakrętki przyspawane do butelek, pedały, debile i wszechobecna promocja skretynienia...
żmij napisał/a:
To NOWOCZESNOŚĆ, wy zaściankowe ciołki!
C🤬j tam, też jestem zaściankowym ciołkiem i w obecnej sytuacji- jestem z tego dumny.
Pies j🤬 taką nowoczesność. Miały być latające samochody, a są nakrętki przyspawane do butelek, pedały, debile i wszechobecna promocja skretynienia...
Zapomniałeś jeszcze o muslinach