Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FazEE 2024-10-30, 11:51 7
crookla napisał/a:

i wy to popieracie? stali odsunieci na 2m nie przeszkadzali, policjant jak typowy zomo sk🤬ysyn do odstrzału

Jak najbardziej....

Baba darła gumiora na psa machając mu telefonem metr przed ryjem , po za tym nie wiemy co było na początku filmu.

Jak dla mnie prawidłowa interwencja.
Zgłoś
Lexter 2024-10-30, 11:54
Ten w czerwonym chyba baju baj 😱😁 piękny cios 😁
Zgłoś
SSS2SSS 2024-10-30, 12:12
Ciekawe czy tak samo dynamicznie by interweniowali gdyby to były cz🤬chy a nie ludzie
Zgłoś
T... 2024-10-30, 15:48 3
Piękna interwencja. Taką Policję to ja szanuje.
Zgłoś
Vi_Kikimora 2024-10-30, 16:22 2
Dobra akcja warta browara
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-30, 17:13 2
crookla napisał/a:

i wy to popieracie? stali odsunieci na 2m nie przeszkadzali, policjant jak typowy zomo sk🤬ysyn do odstrzału

Komuna wraca więc płatki śniegu powinny zacząć się przyzwyczajać, że nie będzie głaskania po główce
Zgłoś
Strusiek838 2024-10-30, 17:41
A gruba czemu nie dostała w dziąsło? Co yo za dyskryminacja?
Zgłoś
elim 2024-10-30, 19:01
Policjant być może był jakoś prowokowany przez grubą, ale pomimo tego powinien trzymać nerwy na wodzy i nie wdawać się bójkę, a tak to możliwe że beknie za swoje zachowanie.
Zgłoś
Janko 2024-10-30, 19:33
I c🤬j im w dupę
Zgłoś
Juzwa 2024-10-30, 20:23
Ten w czerwonym zadzwonił tyłem łba w beton i śpi. Całkiem możliwe, że już RiP. Szkoda policmajstra, bo raczej za to beknie. Niepotrzebnie poniosła go fantazja.
Zgłoś
blackburn 2024-10-30, 21:35 2
I to jest k🤬a policja a nie to co u nas. Kolega w tym gownie robił 6 lat, zrezygnować jak w Katowicach zaczeli się przyp🤬alać o wyciągnięcie paralizatora czy palki. Powiedział że nie będzie za 5.800 szedł z golymi rekami i usmiechem na twarzy na patusa z tulipanem w ręce
Zgłoś
radzyniak 2024-10-30, 22:20 1
Montana1 napisał/a:

Jazda z patusami! Niestety nie dali rady patusom

No jak nie? Cudownie padali.
Zgłoś
Montana1 2024-10-30, 22:50
maniek669 napisał/a:

patus to cie zrobił

W sumie prawda
Zgłoś
crookla 2024-10-31, 0:10
FazEE napisał/a:

Jak najbardziej....
Baba darła gumiora na psa machając mu telefonem metr przed ryjem , po za tym nie wiemy co było na początku filmu.
Jak dla mnie prawidłowa interwencja.

Stała co najmniej dwa metry a ryja sobie drzeć możesz ale jak ci sie podobają takie taktyki mam nadzieje że przy peirwszej okazji policja obije ci ryja jak sie krzywo spojrzysz
Zgłoś
amba88 2024-10-31, 20:03
Z jednego zatrzymania mają trzy...norma wyrobiona w 30s
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem