👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Moim zdaniem polska policja i tak nie myśli. Gdy grupka suchych napinaczy po paru piwkach toczy się późną porą na ulicy drząc gęby i wyrzucając śmietniki jest pod okiem nocnych społków dzwoniących na policję. Nasza policja zamiast zostawić radiowóz gdzieś dalej od miejsca interwęcji i wkroczyć z nienacka zakakując parówy sprowadzeniem do parteru podjeżdżają pudłem na sygnale dając możliwość ucieczki debilom. Tyle dobrze, że zazwyczaj jeden wpada i sprzedaje reszte kumpli. Co do filmiku brawo za celność, krzyki, i ujecie złodzieja zapewne lizaków.
a aja myslalem ze bedzie kolejny filmik w ktorym nasmiewamy sie z policji a tu prosze nespodzianka!w koncu policjant tez czlowiek a jak niektorym nie pasuje ze policja taka i owaka to niech sie sami tam zatrudnia!

teraz można napisać że, słychać strzały.
0:26 i wiadomo że, to u nas
0:26 i wiadomo że, to u nas

@up dobrze prawisz
p.s. ten koles byl w MMA i mial VW Tuarega
ps.2 pasek do alternatora w golfie 14zl, mogl zmienic
p.s. ten koles byl w MMA i mial VW Tuarega
ps.2 pasek do alternatora w golfie 14zl, mogl zmienic
A jak dojdzie do prawdziwej akcji to bandyta ucieknie, przypadkowa babcia umrze od rykoszetu z policyjnej broni, radiowóz przejedzie kilku krawężników, a TVN48 wyda informacje, że uciekł groźny bandyta w Cinquacento...

Uwielbiam czytać komentarze "znawców" tematu, którzy są specjalistami w robieniu takich akcji w serii Rainbow Six albo Swat, siedząc przy komputerze z piwkiem, trzymając je na swoim wielkim bębnie.
Hahah debile czytam wasze komentarze to mi sie slabo robi... oni sa odemnie z miasta z ostrody lewy ten grubasek zostal zatrzymany za haracze zastraszania i dragi spasniety wieprz wkoncu wjeb*** sie na mine a co do opisu aut to tylko zmylkowy golfik tak to woza sie nowymiu WW i audianami pozdro lamerstwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie