Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
garota 2021-09-28, 11:04 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
budgie73 2021-09-28, 11:09 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juderaus 2021-09-28, 11:12 18
W Australii maja 1200 nibyzgonów na kowid. To daje umieralność na poziomie 0,048% w skali ogólnej na 25 000 000 mieszkańców. Poszukajcie sobie jak to się ma do zawałów, raka płuc, wylewów czy samobójstw a wyjdzie wam, że zgony na kowid są na szarym końcu. A skoro są na szarym końcu to skąd ta panika? Otóż panika wywołana została za pomocą mediów, które zgodnie jak nigdy forsują tą samą retorykę. Tylko prawdziwy ćwierćmózg nie zauważa światowego spisku.
Zgłoś
dantel 2021-09-28, 11:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2021-09-28, 12:07 3
Zgłoś
madufo 2021-09-28, 12:18 1
Zgłoś
uzarch 2021-09-28, 12:18
400 m
Zgłoś
SilverSky 2021-09-28, 12:30 7
madufo napisał/a:

Odkładają się w szpiku kostnym rozbawiłeś mnie, wiesz jaka jest roznica miedzy nami ? Ja ukończyłem medycyne ponad 15 lat temu, a ty siedzisz na etacie Kto ma większe pojęcie ?
Brawo byczku, pięknie mu to przedstawiłeś

Panie doktorze proszę zająć się pacjentami bo tam pewnie przychodnia pełna a Pan doktor traci czas na pisanie komentarzy na sadolu xD
Zgłoś
konto usunięte 2021-09-28, 12:43 12
Zgłoś
madufo 2021-09-28, 12:49 5
Zgłoś
Chomicz666 2021-09-28, 12:50 7
trytodie napisał/a:

Dokładnie. Są takie zasady to trzeba się dostosować, bo to prosty przepis który nikogo nie udręcza. Chce zgrywać buntownika dla jakieś wydumanych zasad, to ponosi konsekwencje. Bardzo dobrze, jeszcze powinni mu sprzedać kilka uderzeń pałą żeby dobrze zapamiętał.

To jest testowanie społeczeństwa, ile da się wycisnąć. Zaczynanie od maseczek, potem godziny w których można się poruszać, skany z dronów czy masz paszport, chipa RFID czy kod kreskowy. Niedługo to zacznie przypominać filmy sci-fi gdzie każdy musi brać tabletki o określonych godzinach.
Zgłoś
madufo 2021-09-28, 12:53
SilverSky napisał/a:

Panie doktorze proszę zająć się pacjentami bo tam pewnie przychodnia pełna a Pan doktor traci czas na pisanie komentarzy na sadolu xD

Jasne, że tak. Studiowałem w Gdańsku i tak poznałem Centka, a potem Sadola będąc jednym z pierwszym użytkowników (impreza sylwestora). Hard byl moją inspiracją jak miałem praktyki na trupach więc mnie to nie ruszało. Uwierz mi sporo się można nauczyć, materiał dydaktyczny nieoceniony
Zgłoś
JMWagner 2021-09-28, 13:15
Zgłoś
garota 2021-09-28, 13:24 10
Zgłoś
bozia 2021-09-28, 13:27 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem