Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
taylorswift 2022-12-10, 22:26 1
i ktoś mi powie ze hetero faceci są normalni?
Zgłoś
smc 2022-12-10, 22:35 3
Locha w longu, latanie z klamką na mieście i pieniądze za darmo.
Teraz siedzenie na dupie i sadistic.pl...

Chcę do lat 90
Zgłoś
SkoPio1 2022-12-10, 22:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-12-10, 23:02 2
taylorswift napisał/a:

i ktoś mi powie ze hetero faceci są normalni?

Hetero tak, ale pedały oglądające piłkę w dupę kopaną na pewno nie.
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-11, 0:46 8
mariusz3pl napisał/a:

Frajerze lata 90 to bieda, menele na każdym rogu i syf. Bezrobocie, gangsterka, patologia od policji po sędziów na skale znacznie wyższą niż teraz. Rozkradanie majątku polskiego itd.

Fajnie miałeś w domu.
Zgłoś
uziemiony 2022-12-11, 9:09 1
mariusz3pl napisał/a:

Frajerze lata 90 to bieda, menele na każdym rogu i syf. Bezrobocie, gangsterka, patologia od policji po sędziów na skale znacznie wyższą niż teraz. Rozkradanie majątku polskiego itd. A za pedała należy Ci się lepa na ryj, ale karma wraca.

Dzisiaj niewiele lepiej to wygląda.
Zgłoś
konto usunięte 2022-12-11, 10:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kubaeinstein 2022-12-11, 11:21 3
Zgłoś
Igorek95 2022-12-11, 12:54 2
Zgłoś
robsonx79 2022-12-11, 15:07
Zgłoś
xalk 2022-12-11, 22:31
Zgłoś
Andrzejas 2022-12-12, 0:15 2
Zgłoś
Kubaeinstein 2022-12-13, 0:15
Andrzejas napisał/a:

A Ty masz pojęcie, że piszesz o tym z ludźmi, którzy nie muszą czytać o tych czasach, bo po prostu my w nich już żyliśmy?

Niby wszyscy tu obecni żyli, a jednak wypisują takie pierdoły, że wydaje mi się, jakby byli zahibernowani przez ten czas albo byli dziećmi aparatczyków, których codzienne problemy nie dotyczyły.
Zgłoś
bania88 2022-12-13, 22:21
Zgłoś
Dark-Side 2022-12-16, 16:55
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem