Artur Szpilka niesamowicie się spina.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy wieśniak czy nie sportowcem jest wyśmienitym także piwko dla Artura
konto usunięte
2013-02-22, 20:19
Szpila to zwykły degenerat.
konto usunięte
2013-02-22, 20:23
Ale co to za łysol? Powinniśmy wiedzieć kto to jest? Bo nie przedstawiłeś...
Żimnoch podobno stanął w obronie ormiania którego chcieli zakosować nasze kochane chłopaki z białostockiehgo onr i mw tak czytałAM HHihi
konto usunięte
2013-02-22, 21:06
Wielki napis na klacie "śmierć konfidentom" i facet mówiący "słuchajcie, miałem tego nie mówić ale..." i do tego mówiący to głosem Donalda T. - jednego z najuczciwszych polityków na świecie??? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... "Uprzejmie donoszę acz z obrzydzeniem, bom git!"? Dziękuję bardzo, wolę mandarynki.
konto usunięte
2013-02-22, 21:24
konto usunięte
2013-02-22, 21:31
Jestem normalnym człowiekiem z Białegostoku - prosze mnie pytać. Znam odpowiedzi na wasze pytania!
prosze powiedz rabarbar .......prosze bardzo łabałbał
konto usunięte
2013-02-22, 21:37
za dużo polskiego rapu
Coś mi się zdaje że koleś nie wie kto to jest konfident a tym bardziej co to jest lamus.
Niech powie tak: "wyrewolwerowany rewolwerowiec wyrewolwerował wyrewolwerowanego rewolwerowca".