👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"podpisal cyrograf"- no to nie pofazuje z chlopakami na kwadracie he he

ja czekam na wywiad z przed walki bo był świetny i szczery do bólu

@Majcher
Jakbyś mógł to byś wyr🤬ał tego pana Szpile, co? Tak się nim podniecasz...

Fedek napisał/a:
@Majcher
Jestem fanem boksu i polskich pięściarzy. Jeżeli chwalenie któregokolwiek z nich i przytaczanie jego zasług jest "podniecaniem się" i oznacza dla Ciebie chęć wyr🤬ania go, to przykro mi ale masz ewidentne pedalskie odchylenia. Z reszta samo skojarzenie na to wskazuje. A z pedałami nie rozmawiam. Nara

moi znajomi chodzili ze szpila do gimnazjum...
mówili że artuś będąc w 1gim przychodził na lekcje do 3klas i przy dyrektorce przepraszał największych kozaków za to ,że cwaniakom obił ryj. Przeszłość miał bogatą w każdym tego słowa znaczeniu ale grunt że ktoś mu pomógł
mówili że artuś będąc w 1gim przychodził na lekcje do 3klas i przy dyrektorce przepraszał największych kozaków za to ,że cwaniakom obił ryj. Przeszłość miał bogatą w każdym tego słowa znaczeniu ale grunt że ktoś mu pomógł

brawo dla szpili za styl. bez zbędnej napinki na ringu, to rozumiem.

Słuchaj kozdek, gdybym nawet powiedział mu to w ryj to on by tego nie zrozumiał. Jak dostanie komende to ruszy bo wie, że na końcu czeka na niego kiełbasa.
O ile dobrze kombinuje to takie coś funkcjonuje tylko dlatego, że ma kibiców i się to sprzedaje. Nie ma opcji abym kibicował bandycie! Nie wierzę w resocjalizację i polski system penitencjarny. Strata pieniędzy porządnych ludzi na aspołeczne jednostki. Dla mnie to jak w onkologii, nawet jeżeli nie jest to złośliwe to bym wycinał profilaktycznie.
Patrze ba bijatykę blokersa i wywiady ćwierć główka. Czym tu się podniecać?
Cała reszta bije konia z radości i jeszcze zrobi z niego bohatera narodowego. No ręce opadywują!
O ile dobrze kombinuje to takie coś funkcjonuje tylko dlatego, że ma kibiców i się to sprzedaje. Nie ma opcji abym kibicował bandycie! Nie wierzę w resocjalizację i polski system penitencjarny. Strata pieniędzy porządnych ludzi na aspołeczne jednostki. Dla mnie to jak w onkologii, nawet jeżeli nie jest to złośliwe to bym wycinał profilaktycznie.
Patrze ba bijatykę blokersa i wywiady ćwierć główka. Czym tu się podniecać?
Cała reszta bije konia z radości i jeszcze zrobi z niego bohatera narodowego. No ręce opadywują!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie