to są artyści a nie jak jakiś palant weżmie sprey i ujebie nowo odmalowany budynek
Jestem za tym by malowali te smutne jak... ściany w metrze.
To aż się prosi o coś kreatywnego.
To aż się prosi o coś kreatywnego.

podpis użytkownika
o.0

Niektóre są świetne, ale nie rozumiem co jest takiego w tych c🤬jowych napisach...

Mogłeś ruszyć trochę łepetyną i postarać się o własny komentarz

To są k🤬a artyści? Jakieś bohomazy na ścianach, kupy się to nie trzyma. Widziałem w Polsce lepsze namalowane przez "wandali"
wyj🤬y montaż, chyba bardziej zrobił na mnie wrażenie niż same murale. jednakowoż,
etam cru>reszta

etam cru>reszta
Moim zdaniem to jest duuuuużo bardziej zajebiste.... Kiedyś wrzuciłem jako temat ale admin usunął, dlaczego? tego nie wiem.

WhiteIsRight napisał/a:
rozj🤬i system, niesamowite wrzuty! zero sadyzmu ale za to 100% hip hopu
![]()
czego k🤬a?

kam332 napisał/a:
Aha czyli żeby wiedzieć co mi się podoba a co nie, muszę się znać? Tak nie znam się i nie mam pojęcia skąd ten fenomen na podpisy/teksty/napisy czy cokolwiek tam jest
Jak ktoś wspomniał najlepsze z tego wszystkiego to...montaż.
Gdyby całość była taka jak z komentarza "lansnaskary" to bym dał piwo, bo tak jak wspomniałem namalowali tam kilka ładnych rzeczy, i zj🤬i całą resztę dookoła co moim zdaniem dalej daje gówniany efekt końcowy. Oczywiście nie ujmuje ich zdolnością, wiele bym dał żeby tak samemu potrafić, mówię tylko że mają c🤬j nie gust.

a swoją drogą dla p🤬lonych janów co walą konia bo kolo napierdział trcohe na ścianę, prawilnie przypominam, że Sofles już kilka miesięcy temu wyj🤬 takiej treści filmik:
youtube.com/watch?v=3cd7BpOR_ec
youtube.com/watch?v=3cd7BpOR_ec