kolejny przykład kwiatu niemieckiej młodzieży z tłem imigranckim przynaleznosci islamskiej. Honorowy aryjczyk odrazu klęka i sie poddaje.pradziadek na bank jest dumny z wnuka że byle fe🤬y go ustawia jak chce we własnej ojczyźnie
smc
2024-05-04, 11:48
Wystarczy zaj🤬 jednemu.
Jeśli atakuje cię grupa, znaczy, że poszczególne jej jednostki są słabe. Szukają łatwej ofiary, która nie jest w stanie wygenerować im strat. Gdy wyk🤬isz któremuś w ryj, czyli powodujesz stratę, odpuszczą.
Zawsze za młodu stosowałem tę technikę samoobrony i była ona nad wyraz skuteczna.
Do czego to doszło. P🤬da z torebką terroryzuje Niemca. Hitler się w grobie przewraca
KrisXman napisał/a:
Młody nic by nie zrobił było ich trzech czterech naj🤬i by go i tak jak by się stawiał oczywiscie mógł wj🤬 kosę czerwonemu ale potem padaka patrząc na tą dzielnie
Oby nie było jak w przysłowiu: co się odwlecze to nie uciecze. W tamtym roku zaj🤬i kolegę w Krakowie, nosił się z Mietkiem od Krakowiaka
isiu77 napisał/a:
Ja p🤬le jaki wstyd. Już bym wolał dostać wp🤬l broniąc się, niż klękać nad takimi odpadami.
Albo klęknąłbyś za 10€, a potem przepiłbyś colą z lidla niesmak w ustach.
Hitler jakby odżył i zobaczył co się odp🤬la w Niemczech to by odśpiewał mazurka dąbrowskiego i ponownie strzelił sobie w łeb xd
nie mogę na to patrzeć...krew mnie zalewa
Ja bym wszystkimi czterema świnie nakarmił.
Pewien malarz się w grobie przewraca
Spokojnie, już nie długo POlaczki też będą klękać jak rudy dostanie polecenie z Berlina że musi przyjąć inżynierów
takie pokolenie lepiej po rękach całować niż z dumą blizny nosić j🤬 tych brudasów co się po europie panoszą za hajs z socjalu i dragów ptfu
Lomzak1 napisał/a:
I bardzo dobrze. Aby to gówno na Polskę się nie rozlało.
Nie rozleje bo Polacy ż🤬dom pomagali. A zachodnia Europa ma to co ma bo ż🤬dzi im to gwarantują za karę.
gorsze od tych chwastów są tylko rosyjskojęzyczne czosnki z widłami i siekierami XD