Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Arystokracja Szczawno Zdrój
a_kazik • 2011-09-20, 15:26
Samo życie.
Pewien mieszkaniec Szczawna Zdrój mówi kilka słów o sobie.

Dobrze jest mieć nadzieję.

(Przepraszam za jakość filmu, ale nie o to tutaj chodzi)

Pozdrawiam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Acho 2011-09-21, 1:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
shed00w 2011-09-21, 8:28
Trochę to się kupy nie trzyma. Jasne, widać różnicę między nim a 'stereotypowymi', jednak nie kupuje tego.

Raz - powiedz kilka słów do kamery to damy ci kasę.
Dwa - ja też dziennie mówię, że palę bo chcę - ten sam bullshit
Trzy - skoro minęły dwa lata, to weź swoje dupsko, wytrzeźwiej i zacznij wracać do życia, a nie narzekaj na system (bo to na nic).

Jeśli jego historia jest prawdziwa, to ok - daje do myślenia, nie zmienia to jednak faktu, że stać, truć się i narzekać nie można bez końca.

Chociaż przyznam, że pierwszy raz obejrzałem taki filmik w całości, a nie pominąłem po kilku sek.

Może się facetowi uda.
Zgłoś
dirty_pig 2011-09-21, 8:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-21, 11:39 1
Zgłoś
a_kazik 2011-09-21, 13:47
@shed00w

Wątpię, żeby dali mu kasę. Jest kilka filmików z serii "Arystokracja ... "
Wszędzie właśnie pokazują jak żyją żule
Ale nie mówię, że na sto procent mu nie dali, bo kto to wie... może mu ten denaturat sprawili
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-21, 14:58
byłem w psychiatryku, byłem w więzieniu a byłem też dobrym i posłusznym dzieckiem
Zgłoś
Satan666Evil666 2011-09-21, 15:57
@shed00w pewnie w głebi duszy chciałby przestać pić, ale jest uzależniony, był juz 1 filmik też z wałbrzycha(szczawno jest zaraz obok i to sa prawie wspólne miasta) tamten też chciał przestać lecz nie mógł, bo był uzależniony

@a_kazik mieszkasz blisko mnie ja z głuszycy
Zgłoś
a_kazik 2011-09-21, 20:06
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-21, 20:08
Zgłoś
damian12091988 2011-09-21, 22:12
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-21, 23:01 2
Dla wielu pewnie jest zwykłą bezdomną szmatą, ale i tak ma więcej w głowie niż oni.
Zgłoś
a_kazik 2011-09-22, 0:27 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-23, 0:33
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem