Akcja od początku w sumie. ASG - air soft gun. Zainteresowanych odsyłam na PW albo na wikipedie
Najlepszy moment 5:55
Konto usunięte
2013-01-28, 23:46
@Up up
ASG:
Skala jest zależna od miejsca w które się dostało. Ogólnie boli wszędzie i jest to zależne od tego co ma się na sobie i odległości (raz oberwałem z dwóch karabinów z 2m...). Ogólnie to powiedzmy 6-7. Są miejsca gdzie boli bardziej: Głowa i szyja, często udo (może to tylko moje odczucie) i o dziwo najgorsze- palce.
Co do Paintballa, to się nie orientuję.
Konto usunięte
2013-01-28, 23:50
@Hantel1
jak to jest dla Ciebie bol 6-7 to chyba nie spadles nigdy z rowera jajami na rame
Konto usunięte
2013-01-29, 0:07
Ahh te dobre stare czasy na Forcie włochy i ile starych twarzy tam widać ^^
@pslodo
Może trzymają z dołu magazynka bo wtedy niektóre magazynki lepiej kulki podają
Konto usunięte
2013-01-29, 5:33
0:53, słychać strzały!
zna się ktoś na tym? bo mam kilka pytań, właściwie to mase, marki, fora, imprezy, broń itp.jak tak to niech napisze na prv.
teraz przelamujac ta fantastyczna dyskusje o wojowaniu... to jestem za przywroceniem obowiazkowej sluzby wojskowej odechcialoby sie gowniarzom po lasach latac z plastikowymi pistoletami...
"Ale macie farta, że ja nie żyje"
o k🤬a ale koleś
podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
Gdybym zaczął się w to bawić, to mój ojciec wstałby z grobu, wyj🤬 mi w ryj i zapytał się czy rzuciło mi się na głowę czy to jakaś farsa, że dorosły facet gania się z innymi i strzelamy do siebie nawzajem z karabinków na kulki. Szczęście że od dziecka obywam się z normalną bronią, a nie takimi zabawkami.
Konto usunięte
2013-01-29, 18:02
Black Snake napisał/a:
@virusotron, dlatego odpuściłem ASG. Mam m16a3 450fps, którą spokojnie do ponad 500fps da się podrasować i zakazy wszędzie... PS nie chce ktoś kupić? I munduru polskiego + kamizelki taktycznej?
Jeden z niewielu powodów dlaczego nie przeprowadziłem się do warszawy... Poznań zaprasza (asgpoznan.pl), nie mamy limitów na niedzielnych j🤬kach, bardziej trzymamy się limitów MED pijemy piwko robimy grilla w trakcje, bez spinania pośladów
Butter napisał/a:
mi to wygląda na zwykłą nap🤬lanke, MISLIMy jest o wiele konkretniejszy
Chyba MilSim, specjalisto...