Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
ASGeje część III
konto usunięte • 2013-10-17, 18:36
Witam!
Ostatnie dwa filmy spotkały się i z komentarzami dobrymi, jak i złymi. No więc żeby nie ukazywać nas jako bandy ludzi którzy tylko bekają przeklinają, pierdzą i allah🤬ją, wstawiam krótkie co nieco z taktycznej rozgrywki ostatniej strzelanki.

No słucham nerdy, powiedzcie jakie to mamy złe życie że biegamy i sie strzelamy.
ps. Przepraszam za brak napisów.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-18, 0:13 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bernan 2013-10-18, 0:15
Tak żem czuł że asg to w większości "taktyczne" gry gdzie pół godziny łażenia żeby koleś który kampi 3 godz Cię ściągnął. Dlatego wole paintball, jest dużo dynamiczniej i przynajmniej widać jak ktoś dostanie bo jestem pewien że ludzie się nie przyznają w znacznej częSci przypadków. Ale i tak piwko bo wiem że fajnie sobie pobiegać i postrzelać. No i zawsze mnie zawsze rozwalał ten dźwięk "strzału" z tych replik.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 0:31 3
Ależ to GEJOWE...

Buahahaha te dźwięki...

Ja z udawania MARINS wyrosłem jakieś 16 lat temu.
Zgłoś
jugo500 2013-10-18, 0:48
typowy Polski film ,,słabe dialogi,nic sie nie dzieje,,
Zgłoś
janek92 2013-10-18, 0:49 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 1:25 10
Zgłoś
maoRys 2013-10-18, 1:29
gdzie sie te miejsce znajduje?
Zgłoś
janek92 2013-10-18, 1:43
@up
Witoszyce, dawna suszarnia bodajże ale co do miejscowości na 100% Witoszyce
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 8:09 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 9:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 9:34
Jakbym takich cymbałów zobaczył w lesie, podczas grzybobrania, to bym się tak wystraszył, że wszyscy w mojej panice zarobili by kulkę, ale nie z farbą.

Jakbym zobaczył takich cymbałów w lesie podczas grzybobrania, to tak bym się wystraszył, że w mojej panice wszyscy zarobili by kulkę, ale nie z farbą.

Jakbym zobaczył takich cymbałów w lesie podczas grzybobrania, to tak bym się wystraszył, że w mojej panice wszyscy zarobili by kulkę, ale nie z farbą.
Zgłoś
TheByQ 2013-10-18, 9:51 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-18, 9:58 1
Ale nuda... Więcej emocji i adrenaliny to mam w kiblu po konkretnym żarciu.
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-10-18, 10:51
Za naszych wojaków zawsze piwko. bug honor oiczyzna
Zgłoś
n1troo 2013-10-18, 11:20
przecież to:
a) nie strzela, nic nie wylatuje z lufy.
b) nie wydaje dźwięku strzału tylko jakieś elektroniczne gówno pryk pryk pryk.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem