Witam!
Ostatnie dwa filmy spotkały się i z komentarzami dobrymi, jak i złymi. No więc żeby nie ukazywać nas jako bandy ludzi którzy tylko bekają przeklinają, pierdzą i allah🤬ją, wstawiam krótkie co nieco z taktycznej rozgrywki ostatniej strzelanki.
No słucham nerdy, powiedzcie jakie to mamy złe życie że biegamy i sie strzelamy.
ps. Przepraszam za brak napisów.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-18, 0:13
Tak żem czuł że asg to w większości "taktyczne" gry gdzie pół godziny łażenia żeby koleś który kampi 3 godz Cię ściągnął. Dlatego wole paintball, jest dużo dynamiczniej i przynajmniej widać jak ktoś dostanie bo jestem pewien że ludzie się nie przyznają w znacznej częSci przypadków. Ale i tak piwko bo wiem że fajnie sobie pobiegać i postrzelać. No i zawsze mnie zawsze rozwalał ten dźwięk "strzału" z tych replik.
konto usunięte
2013-10-18, 0:31
Ależ to GEJOWE...
Buahahaha te dźwięki...
Ja z udawania MARINS wyrosłem jakieś 16 lat temu.
typowy Polski film ,,słabe dialogi,nic sie nie dzieje,,
konto usunięte
2013-10-18, 1:25
gdzie sie te miejsce znajduje?
@up
Witoszyce, dawna suszarnia bodajże ale co do miejscowości na 100% Witoszyce
konto usunięte
2013-10-18, 8:09
konto usunięte
2013-10-18, 9:04
konto usunięte
2013-10-18, 9:34
Jakbym takich cymbałów zobaczył w lesie, podczas grzybobrania, to bym się tak wystraszył, że wszyscy w mojej panice zarobili by kulkę, ale nie z farbą.
Jakbym zobaczył takich cymbałów w lesie podczas grzybobrania, to tak bym się wystraszył, że w mojej panice wszyscy zarobili by kulkę, ale nie z farbą.
Jakbym zobaczył takich cymbałów w lesie podczas grzybobrania, to tak bym się wystraszył, że w mojej panice wszyscy zarobili by kulkę, ale nie z farbą.
konto usunięte
2013-10-18, 9:58
Ale nuda... Więcej emocji i adrenaliny to mam w kiblu po konkretnym żarciu.
Za naszych wojaków zawsze piwko. bug honor oiczyzna
przecież to:
a) nie strzela, nic nie wylatuje z lufy.
b) nie wydaje dźwięku strzału tylko jakieś elektroniczne gówno pryk pryk pryk.