Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ellsworth 2016-06-03, 23:06
No to teraz sobie już nie pojeździ. >+50 w terenie zabudowanym. Pa, pa prawo jazdy
Zgłoś
Matys3bis 2016-06-03, 23:17
Dał cenzurę na licznik,też by musiał zapłacić
Zgłoś
tycho 2016-06-03, 23:24 5
Śmiech jak świnia kaszel.
Zgłoś
Will0hem 2016-06-03, 23:25 6
Ludzie, co wy gadacie, jakby "podjął" się temu, jakże inteligentnego "wyścigu" to byście pisali ze idiota, ze jechał tyle a nie tyle, a później plączą ze w lusterka nie patrzymy. Typek w AM to za pewne synalek tatusia, bądź nie, co nie zmienia faktu ze idiota który musi się popisać swoim wielkim ego.
Uprzedzając, tak tak, nigdy się takiego nie dorobie, fajnie.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-03, 23:28 2
Dobry ziomek policjant zatrzymał gruchota, żeby motocyklista mógł mknąć przez bezkres autostrad
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-03, 23:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tycho 2016-06-03, 23:28 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-03, 23:34 1
co za parówa z motocyklisty
Zgłoś
Michrou 2016-06-03, 23:41
W 1:07 pasażer Astona pokazuje środkowy palec, ledwo widać. To trochę zmienia pogląd na sytuację.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-03, 23:47 5
dirty_pig napisał/a:

pajac na motowrze co sie cieszy gdy policja kogos zatrzymuje. szumowina ktora mam nadzieje ktos odjebie

|
ma po prostu beke, że chciał się popisać i mu nie wyszło
Zgłoś
dashadow 2016-06-04, 0:24 3
dirty_pig napisał/a:

pajac na motowrze co sie cieszy gdy policja kogos zatrzymuje. szumowina ktora mam nadzieje ktos odjebie

acute ból dupy
Zgłoś
InnyName 2016-06-04, 0:35 4
Zgłoś
markop4321 2016-06-04, 0:52
Zgłoś
danielbiel1988 2016-06-04, 1:01
Chciał się pościgać sadol a ty p🤬do się śmiejesz jak rudy z Blok ekipy...
Zgłoś
Syn_Milionera 2016-06-04, 2:30
Pięknie wziął AM motura, ale i tak nie miałby szans z moim 507 konnym BMW M6.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem