👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja mam wrażenie, że to jakiś trening sztuk walki i on uczy ją absorbować ciosy tak żeby właśnie nie bolało? Np jak uderza ją w głowę to wygląda to identycznie jak piłkarz odbijający głową. Wydaje mi się, że przy odpowiedni napięciu mięśni i ruchu wstecznym właśnie absorbuje siłę uderzenia. A cieszy się dlatego że się jej to udaje. (wydaje się, że nawet trochę nie dowierza, że tak się da).
Takie szkolenia powinny być obowiązkowe dla wszystkich białych kobiet, które zdecydują się na związek z Arabem

To są zajęcia z "Przygotowania do życia w rodzinie"?
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverpodpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie