Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................6 2014-02-13, 8:21
nieważne - praca kanara jest tylko dla rudych i cyganów. Baba chce otwarcia drzwi bo pewnie bilety niemiała i chciała sp🤬olić.
Zgłoś
R................o 2014-02-13, 11:21
Grzelas napisał/a:

Niezbyt często takim czymś jeżdżę. Nie ma tam przy drzwiach wajchy od awaryjnego hamowania?

Nie ma, do hamowania wajchy są tylko w tramwajach.
Zgłoś
KKdemona 2014-02-13, 13:42 1
Znam tego kanara ! Gościu jest wielki jak niedźwiedź, nikt nie da rady uciec XD
Zgłoś
Magnic 2014-02-13, 13:54
raf-ret napisał/a:

dzwon po pogotowie j🤬 to otwórz drzwi i sp🤬alam bo tak najłatwiej. Miał facet szczęście że z kumplem jechał bo by tylko wrzaski było słychać a on zatrzymał by się na czymś lub na kimś

Może dla ciebie się wydawać coś takiego jako nienormalne ale każdy ma swoje problemy i niektórzy muszą być na czas w robocie, bo ich wyp🤬olą. Ja bym tylko podszedł, sprawdził czy wszystko w porządku, zadzwonił na pogotowie i poszedł (no chyba, że by był autobus pełen dzieciarni. Jeszcze by go c🤬je okradli). Zawsze jak jestem w mieście to jestem w jakiejś sprawie, a nie aby sobie połazić po okolicy.
Zgłoś
m................1 2014-02-13, 13:55 2
A może w tym "otwórzcie drzwi" chodziło jej by był dostęp powietrza? Zwłaszcza że ludzie z tyłu (nawet dzwoniąca baba) myśleli że kierowca zasłabł. Jakby ktoś chciał sp🤬olić przed kanarem to przy drzwiach jest zawsze wajcha do ręcznego ich otwarcia, więc raczej totalny debil darłby morde do kanara by otworzył mu drzwi. Bardziej mnie wk🤬ia dzwoniąca baba- facet każe jej dzwonić, a ona wybiera numer i "niech pan trzyma". Już samo wybranie 112 czy 999 zajęło jej 40 sekund (tak, aż sobie obejrzałem jeszcze raz i policzyłem. Dopiero po tych 40 sekundach trzymania telefonu przyłożyła go do ucha. No jak mnie wk🤬ia ten ludzki strach do zadzwonienia na pogotowie.
Zgłoś
p................. 2014-02-13, 14:22
akurat przy padaczce ważne jest to by był dostęp do świeżego powietrza więc prawidłowo że baba krzyczała otwórz drzwi.
a tej dzwoniącej to tylko wyp🤬olić bo jak już masz dzwonić na te pieprzone 999 to robisz to bezzwłocznie
Zgłoś
dumad 2014-02-13, 14:25
dostał padaczki bo pewnie jechał bez biletu

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
surojak 2014-02-13, 14:33
Bez jaj? facet ma padaczkę i dostał uprawnienia na autobus?... Mało brakowało a byłby materiał na harda. A pana co dał "zezwolenie" powinni zwolnić.
Zgłoś
T................m 2014-02-13, 14:42
Chłop tu prawie zchodzi a jakaś k🤬a marudzi o drzwiach.
Zgłoś
lolcat 2014-02-13, 15:07
Piwko dla łysego kondziarza
Zgłoś
f................u 2014-02-13, 15:46
A wy na kanarów bluzgacie, k🤬a a to też człowiek.... może trochę bardziej c🤬jowy ale człowiek. Ale bez jaj, jak mi chłopaczek przy mnie na dworcu padaki dostał, to tylko dwie osoby podeszly zobaczyć o co chodzi. Ochrona dworca itp. wyłożyli lachę. Niektórych to tylko p🤬lnąć przez łeb.
Zgłoś
Skasik 2014-02-13, 15:57 1
Przeczytajcie sobie postępowanie w razie ataku na wszelki wypadek cobyście w przyszłości w googlach nie szukali

Udzielając pierwszej pomocy w ataku padaczki:
- podtrzymuj upadającego lub złagodź jego upadek;
- ułóż chorego na plecach;
- możesz odwrócić głowę chorego na jedną stronę, by wydzielina z ust mogła swobodnie wypływać;
- nie przenoś poszkodowanego, jeśli znajduje się w bezpiecznym miejscu;
- rozluźnij ubranie wokół szyi;
- odsuń gapiów;
- usuń wszystkie przedmioty, które znajdują się w pobliżu poszkodowanego, mogące spowodować obrażenia podczas ataku (kamienie, kije, szkło);
- połóż coś miękkiego pod głowę lub dookoła głowy chorego;
- po ustąpieniu drgawek udrożnij jego drogi oddechowe lub ułóż go w pozycji bezpiecznej;
- zabezpiecz go przed wpływem warunków atmosferycznych;
- pozostań z poszkodowanym do czasu odzyskania przez niego całkowitej świadomości;
- wezwij pomoc, jeżeli chory nie odzyska przytomności w ciągu 10 minut.

Uwaga. Mitem jest to, że osoba może sobie odgryść język (nie wkładam takiej osobie nic do buzi). Nie siłujemy sie z taką osobą starając się go unieruchomić (przytrzymujemy delikatnie głowe, żeby sobie poszkodowany guza nienatłukł).
Nie jest koniecznością dzwonienie na pogotowie jednak warto wykonać numer na 112 i słuchać instrukcji dyspozytorki.

No i podstawą jest zadbanie najpierw o własne bezpieczeństwo.
Zgłoś
Fidda991 2014-02-13, 22:20
za dużo wypił pewnie i jest efekt , z czego ja się śmieje mój stary ma padaczkę alkoholową.
Zgłoś
moto26 2014-02-14, 0:49
Nie dostał padaczki, tylko chłopina zemdlał
Zgłoś