Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Trochę więcej informacji na temat wczorajszych wydarzeń. Około godziny 20:30 na ulicy Bojańczyka milicjanci zrobili sobie zbiórkę, zaczęli się przebierać, zakładać kominiarki,itd. Następnie podjechali pod bar koło stadionu Włocłavii, wyskoczyli z aut i zaczęli pałować kogo popadnie. Poszkodowani byli ciągnięci po ziemi jak szmaty, ubliżano im od najgorszych, jednym słowem byli traktowani gorzej niż terroryści. W rezultacie pokręcili 14 osób w tym zupełnie przypadkowe osoby. Dwóch chłopaków podeszło 10sekund wcześniej żeby zapytać o papierosa i w nagrodę zostali spałowani i przewiezieni na komendę. W myśl zasady "dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie" klika osób dostało do wyboru kilka opcji:mandat, sprawa w sądzie za zakłócanie porządku albo wniosek o napaść na funkcjonariusza. Chłopak wybrał mandat, więc dali mu 100zł za picie alkoholu w miejscu publicznym (zaznaczamy, że akcja miała miejsca na terenie baru gdzie była impreza zamknięta) najlepsze w tym jest to, że badanie na zawartość alkoholu wykazało ZERO promila. Kolejny miał dostać ten sam mandacik ale powiedział, że przecież nic nie pił, więc dostał za używanie słów niecenzuralnych w miejscu publicznym. Dwie osoby trafiły do szpitala z ranami głowy ( milicja biła pałkami po całym ciele) i rozciętą szyją spowodowaną uderzeniem pałką w kufel z którego poszkodowany pił piwo. Osoby zgłaszające się do szpitala na obdukcję były jednak odsyłane do domu ponieważ w SZPITALU NIE BYŁO LEKARZA !!!! Zastanawiające jest to, że przed przybyciem poszkodowanych na dyżurce byli już panowie w mundurach.. Mamy wielu postronnych świadków tych wydarzeń, są też filmiki i mamy informacje, że kolejne osoby posiadają nagraną bandycką akcje milicji. Z pewnością nie zostawimy tak tego bo nie może być przyzwolenia na bezprawne i bezpodstawne akcje milicji. Należy jedynie współczuć bliskim bohaterskich milicjantów bo pewnie nie zdają sobie sprawy z kim dzielą cztery kąty.
Materiał i opis NIE mój. Z tego co słyszałem od ludzi to ponoć jest prawda że żadnej burdy nie było a Policja z nudów zrobiła sobie zabawę.

Zgłoś
V6Terapeuta 2013-09-23, 13:04
a c🤬j wam w dupe keczupy j🤬e !!
Zgłoś
t................s 2013-09-23, 14:50 2
Ja w Policji dopiero zaczynam, ale musicie zrozumieć, że jednostki prewencji są jak wojskowe oddziały podzielone na kompanie, drużyny plutony. W prewencji bez rozkazu nawet nie idzie się odlać, taka akcja nie ma szans na zaistnienie bez wyraźnego rozkazu przełożonych, a Ci bez konkretnych podstaw boją się podjąć decyzję o użyciu siły.
Zgłoś
c................3 2013-09-23, 14:57 1
Taa, jak zwykle bestialski napad policjantów na wzorowych obywateli. Tylko czego k🤬a nie ma nigdy filmiku od początku całego zdarzenia?!?!?!?!?! Uwierzyłbym gdybym zobaczył taki film: siedzicie sobie przy browarze w barze, nagle wpadają suki i zaczynają was nap🤬lać pałą. Wtedy k🤬a nawet i pod petycją do sztrasburga bym się podpisał...
A taki policjant z prewencji to ma c🤬j do gadania. Jak każą jechać to się jedzie i tyle. No ale oczywiście, nie może to się pomieścić niektórym w głowie...

a to, że przez przypadek dostaje się wp🤬l za nie swoje i to jeszcze od ludzi którzy powinni Cię bronić to źle, tylko od dawien dawna tak jest i tak pozostanie, można się sądzić, walczyć o odszkodowania ale to za mały kaliber, żeby coś z tego było
Zgłoś
t................n 2013-09-23, 15:40
trippers napisał/a:

Ja w Policji dopiero zaczynam, ale musicie zrozumieć, że jednostki prewencji są jak wojskowe oddziały podzielone na kompanie, drużyny plutony. W prewencji bez rozkazu nawet nie idzie się odlać, taka akcja nie ma szans na zaistnienie bez wyraźnego rozkazu przełożonych, a Ci bez konkretnych podstaw boją się podjąć decyzję o użyciu siły.

no doładnie tak jest. tyle że ci przełożeni tez dostają rozkazy z wyzej...
Zgłoś
b................h 2013-09-23, 15:55
Jeżeli nie zna się dokładnie sprawy to nie ma sensu się wypowiadać.

Sam nie raz trafiłem na pały które miały ostro nap🤬lone we łbie ale też nie tak rzadko na naprawdę spoko kolesi z policji,jak w każdym zawodzie zdarzają się kompletni pop🤬leńcy i normalni ludzie.

A co do tej interwencji to przypomniało mi się kiedy wylądowałem raz w pewnym niezbyt ciekawym klubie z obcymi ludzmi,myślałem że tylko ja tak trafiłem ale po przeczytaniu pozniej opinii o tej spelunie na necie okazało się że nie.

Najwięsze zagrożenie w klubie sprawiali naćpani bramkarze i ich koleżki wbijające się za frajer,naćpane/naj🤬e buractwo chodzi tam zawsze w środku na legalu i do wszystkich sie pruje kompletnie bezkarnie (nie ma co właściciel musi mieć żyłkę do interesu i być GENIUSZEM finansjery ). Co ja bym dał aby któregoś pięknego dnia wbili tam policjanci z pałami bez żadnego ostrzeżenia i ostro spałowali te przegnite,bezkarne k🤬y,czasami po prostu tak trzeba.

Swoją drogą śmieszne jest kiedy widzi się zachwyty poniektórych nad filmikami gdzie OMON u ruskich nap🤬la kiboli a za chwilę wiązanki bluzg kiedy widzi się interwencje Polskiej policji
Zgłoś
tranzystor 2013-09-23, 16:33 2
Michazzz napisał/a:

A jak napisałem, w temacie Bosak vs Sokołoski, że im się w tej służbie procenty poj🤬y i psychopatów tam jest od 30% - do 60% to mnie tranzystor pojechał, że się z gimbazy urwałem. Patrz k🤬sie na ten filmik i sp🤬alaj pod kocyk do mamy frajerze.

A te wirtualne piwa, które dostałeś, to od kogo? Właśnie od takich, jak ty, gimbusiarskich p🤬d, które jedyne co potrafią, to kozaczyć w Internecie - w życiu traktują was jak szmaty, jak na tym filmie. A pod kocyk, to conajwyżej mogę się wp🤬lić do twojej mamy, gdyby nie była taką blerwą.
Zgłoś
szklanka 2013-09-23, 17:33
tak mocno jak p🤬le policje to nie p🤬liłem nawet swojej ex.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-09-24, 1:22
K🤬a ludzie. Czy wy jesteście poj🤬i? Jak długo żyję, nigdy jakoś nie miałem problemów z policją, za to mieli je moi znajomi, którzy najczęściej z prawem mieli na bakier. Nigdy dziwnym trafem nie dostałem wp🤬l za darmo, nie dostałem pałą przez łeb bo wracałem pijany czy też nigdy mnie nie skuli bo stałem w grupie. Dziwnym trafem, zawsze pada na kibiców, zawsze "gdzieś robili burdy" i jak zwykle zostali niewinnie pobici. Czemu takie coś nie spotyka ludzi w normalnych pubach, którzy mają imprezy zamkniete? Nigdy nic nie jest takie jak się przedstawia a ja nie ufam żadnej ze stron.
Zgłoś