LuzaQ napisał/a:
Tego nie da się obejrzec tylko jeden raz
Namowiłeś mnie;)
Zamiast jakiś Fame MMA by można było zobaczyć.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Czasami symulowałem sobie w głowie podobną sytuację i miałem dylemat czy takie rozwiązanie poskutkuje.
Już nie mam dylematu.
Już nie mam dylematu.
LuzaQ napisał/a:
Tego nie da się obejrzec tylko jeden raz
Obejrzałem tylko raz.

Jak byłem młody to nak🤬iałem się tak ale z kogutem, to była piękna walka.
korowiow777 napisał/a:
Bzdura. Wy widzieliście kiedyś atak psów? Pies w pozycji służalczej podbiega na wezwanie właściciela i macha ogonem. Dostaje w ryj bo pańciu jest pijany. Ten typ nie odpiera ataku tylko katuje psa.
też mi się tak wydaje, ten typ powinien tak dostać wp🤬l
Seba widzę że nie może znaleźć menela do bicia to postanowił psom spuścić wp🤬l

Piolho1987 napisał/a:
też mi się tak wydaje, ten typ powinien tak dostać wp🤬l
Bardzo słusznie napisałeś- wydaje Ci się.
Skoro pies dostał kopa w odpowiedzi na atak to nie będzie kręcił ogonem i czekał na kolejny wp🤬l. Myślę, że pies zna tego kogoś i to temu komuś należy się wp🤬l
giecikpisz napisał/a:
Skoro pies dostał kopa w odpowiedzi na atak to nie będzie kręcił ogonem i czekał na kolejny wp🤬l. Myślę, że pies zna tego kogoś i to temu komuś należy się wp🤬l
bo dostał takiego kopa że pies nie wiedział gdzie jest. coś dziwnego?
Za gówniarza jeżdżąc na rolkach taka historia. Podjechałem pod sklep a tam jakiś piesek uwiązany jakimś cudem sięgnął mnie więc ja mu kopa z rolki. Niestety pies musiał zostać uśpiony a rodzice mieli sprawę cywilną która wygraliśmy. Pozdrawiam.
podpis użytkownika
przyjemności

LoL, wyglada jak gameplay z jakiejs gry RPG jak Skyrim gdzie niskolevelowy mnich expi na wilkach walke wrecz xD
giecikpisz napisał/a:
A gówno, w 7 sek masz odpowiedz, piesio odszedł i sobie siadł. Ten kop, był dobrze trafiony.