👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
wyjdź z piwnicy, vipów nie produkują od 5 lat...
O widzę koneser szlachetnych trunków hehe

Tydzień temu była wyprzedaż siekier w biedronce . Dokładnie takich sporych konkretnych .
htp napisał/a:
Dyskusja z "Dzisiaj", to jak przysłowiowa gra w szachy z gołębiem. Nie zniżajcie się do poziomu dyskusji z nim.
Faktycznie, masz rację. Przeraża mnie jedna myśl, a druga smuci. Przeraża mnie myśl że tacy są w śród nas i mogą być naszym sąsiadem. Smuci gdy pomyślę że mogą gdzieś żyć dzieci, których jest ojcem.
Halman napisał/a:
wyjdź z piwnicy, vipów nie produkują od 5 lat...
To ty wyjdź z piwnicy, bo pięć lat temu to ty chyba raz wyszedłeś i ktoś Ci dopiero wtedy powiedział, że nie produkują, ich już nie ma od... 15 czy 18 lat...
Drzwi ewakuacyjne w stonkach jak zwykle zastawione skrzynkami z produktami rolnymi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie