Podobno to wjazd skinheadów do baru dla studentów, jednak mam pewne wątpliwości czy to aby na pewno "studenci"...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
Kopanie po głownie leżącego, nieprzytomnego kolesia
+ 1 do mocy zajebistości
Brak słów.
+ 1 do mocy zajebistości
Brak słów.
Tacy honorowi, we trzech na jednego. Nawet dziewczynę pobili. Duże prawe dzieci po chemioterapii. Tak pokrzywdzone przez los, bo ktoś się dobrze bawi.
Ah jaka odwaga. 15 na jedngego. Cos cudownego. Odważni panowie. Kopia leżącego +10 do odwagi. Cios w dziewczyne +2 do siły.
Jednak to prawda co mówią o skinach. Łyse głowy mają bo się łatwiej sperme ściera. Pedały walone
Jednak to prawda co mówią o skinach. Łyse głowy mają bo się łatwiej sperme ściera. Pedały walone
Ps. "Tak na nich gadacie, ale może pewnego dnia to właśnie tacy jak oni Was obronią przed niebezpieczeństwem.. "
pierwsi bedą spier*alać. Chyba że będzie ich 15 a zaatakuje ich jeden informatyk.
Szczerze choćby to był dla śmierdzacych cyganów pub, to mimo to bardziej żałosny od śmierdzacego cygana pedała jest ktoś kto potrzebuje 5 kolegów do kopania leżącego.
Nara
pierwsi bedą spier*alać. Chyba że będzie ich 15 a zaatakuje ich jeden informatyk.
Szczerze choćby to był dla śmierdzacych cyganów pub, to mimo to bardziej żałosny od śmierdzacego cygana pedała jest ktoś kto potrzebuje 5 kolegów do kopania leżącego.
Nara
Każdy z tych leszczy do rozbicia w 3 uderzeniach. Zawsze mnie takie szuszfole niezwykle bawią pod klubami. Najbardziej ich zdziwienie jak dostają z fronta w klate.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie