Hexagon napisał/a:
kto tak nie miał (po kebsie czy nie )nie pierwszy rzuci ....papierem !!!!
Gościu a kto dziś sra normalnie?
niemcy nas trują od 97 roku
dziś sramy tylko na rzadko,
Jak patrzę na baby to zachowują się jak kwoki. Gdaczą bardzo podobnie.
Ci wszyscy co tutaj piszą że nigdy się nie zasrali w gacie albo kłamią albo c🤬ja wiedza o życiu, pozdrawiam
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Aprilman napisał/a:
Odkąd skończyłem jakieś 3-4 lata to nie przypominam sobie żebym się zesrał w spodnie.
Polecam liść miłorzębu japońskiego, dobry na pamięć.
Kiedyś z kolegą poszliśmy na kebsa. Każdy zjadł największy model jaki był w kebabowni, oczywiście z ostrym sosem. Pogadaliśmy parę minut przy skrzyżowaniu, na którym mieliśmy się rozejść i rozległ się zajebiście, k🤬a, głośny bulgot. Pożegnaliśmy się, bo wiedzieliśmy co nas czeka. Ledwo dotarłem do domu. Nawet nie zdążyłem rozsiąść się na kiblu a fala gówna zaatakowała z furią szatana. Straszne to było, mówię wam
.

Aprilman napisał/a:
Odkąd skończyłem jakieś 3-4 lata to nie przypominam sobie żebym się zesrał w spodnie.
Wszystko jeszcze przed Tobą.
podpis użytkownika
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Przej🤬e. Ten moment kiedy wiesz że przegrałeś i nie możesz już zrobić nawet jednego kroku dalej
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Jakbym widział siebie jakiś miesiąc temu. Zwieracze to nie jest zwykły układ hamulcowy, idziesz do serwisu i go poprawiają.
Kiedy przestaną być śmieszne odruchy ludzkie? Każdy dostał sraczke kilka razy w życiu. Wielu udało się dostać do toalety innym nie. I czemu ktos sie z tego śmieje? To głupie.