Dopadł 2 zakonnice i darł się na nie kilkanaście minut. Potem darł się jeszcze drugie tyle na Strażników Miejskich którzy go zatrzymali.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Dopadł 2 zakonnice i darł się na nie kilkanaście minut. Potem darł się jeszcze drugie tyle na Strażników Miejskich którzy go zatrzymali.
Gość co się męczy, aż żal tego słuchać, bo uszy więdną...
Inteligencja na poziomie przeciętnej kostki masła.
Inteligencja na poziomie przeciętnej kostki masła.
"Ty chamie! Gnoju! Będziesz mnie obrażał?" No po prostu idealne podsumowanie Rydzykaczystanu.
A ja oglądnąłem i dalej nie wiem o co chodzi, ten się drze, później się tłumaczy jakaś moda na sukces tylko taka nasza prawdziwa bo polska, a tak na serio niby go popieram ale nie w takim stylu co on robił.
Pamiętam typa opowiem, co było dalej, bo przechodziłem wtedy jak darł ryja za zakonnicami a potem jak wracałem to się cyrki działy. Koleś nagle zaczął się awanturować z miejskimi, wyrwał się i zaczął się znowu drzeć to dostał pałą, chwilę coś pobulgotał a potem przyjechały miejskie samochodem i go zabrali. Dobry był z kolesia świr. Działo się to rok temu w wakacje
kapitansraczka napisał/a:
Pamiętam typa opowiem, co było dalej, bo przechodziłem wtedy jak darł ryja za zakonnicami a potem jak wracałem to się cyrki działy. Koleś nagle zaczął się awanturować z miejskimi, wyrwał się i zaczął się znowu drzeć to dostał pałą, chwilę coś pobulgotał a potem przyjechały miejskie samochodem i go zabrali. Dobry był z kolesia świr. Działo się to rok temu w wakacje
taa pajacu cos zimne wakacje byly tam u was
Szkoda, że mnie tam nie było. Dostał by w twarz i było by po krzykach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie